KONTAKTA OSS

Använd formuläret till höger för att nå oss på mailen. Vi återkommer så fort vi kan!

Du kan även besöka eller ringa oss på öppettider;

Massive Performance AB
Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

0416 - 73 00 33

Vill du maila oss från din egen mailklient nås vi enklast på nedanstående mail;

info@massiveperformance.se

PT, Massage och Behandlingar

För frågor om Personlig Träning, 3D-Träning, Behandlingar och för att boka konsultationer kan du kontakta Jenny eller Isa direkt via mail;

jenny@massiveperformance.se

isa@massiveperformance.se

Södergatan 7G
275 31, Sjöbo

0416730033

Massive Performance är en träningsanläggning i världsklass för dig som vill förbättra din hälsa! Här stärker vi både insidan och utsidan. Vi erbjuder personlig träning, 3D-träning, gruppträning, styrketräning, TRX samt utrustning från Eleiko och Hammer Strength. Vi säljer även kosttillskott från Tyngre och träningskläder.

 Men's Vibram FiveFingers Lontra

Webshop

Men's Vibram FiveFingers Lontra

2015-04-11 09.59.05-1.jpg
2015-04-11 09.59.05-1.jpg
sale

Men's Vibram FiveFingers Lontra

from 899.00

Ny FiveFingers-modell för vinterlöpning! 

Efterfrågan på en varm FiveFingers-modell har varit stor och nu är äntligen FiveFingers Lontra här! En vattenavstötande utsida, limmade sömmar, mjuk fleece liner mot foten och neoprenavslutning som håller snö och väta borta gör Lontra till den självklara modellen för minimalistisk löpning höst och vinter. FiveFingers-känslan är där och fötterna slipper frysa även i mycket mycket kallt väder. Sulan på Lontra är FiveFingers Trek-sula vilket ger bra grepp på hala underlag. Lontra har limmade sömmar men kan ändå släppa in lite vatten vid mycket blött väder. Men det mesta av vattnet kommer aldrig in och värmen i skorna är fantastisk! Klart det självklara valet vintertid för alla som gillar FiveFingers. 

Just FiveFingers Lontra är den varmaste och mest skyddade modellen av FiveFingers nya vintermodeller. Lontra är ensam om neoprendelen som går upp en bit över fotleden för att skydda mot snö och ge extra isolering. Passar alla typer av fötter.

Komforttemperatur +5...-10, kan användas ner till -15...-20 grader. 

Size:
Quantity:
Add To Cart