F: När öppnar Massive?

S: Förhoppningen är att kunna öppna i slutet av maj, men eftersom vi fortfarande väntar på bygglov från kommunen, samt ändring av verksamhet kan jag tyvärr inte med säkerhet säga ett särskilt datum än. Men så fort jag vet så kommer det publiceras både här på hemsidan och på Facebook.

 

F: Vad kommer det att kosta? Vad kommer ni att använda för betalningsmetoder?

S: Ett baskort för ett år (inklusive kortlås) kommer att ligga på 2999:-, eller 259:- per månad via autogiro. Vi håller fortfarande på med prislista för övriga kort samt pass. Man kommer kunna betala kontant, med kort, via autogiro eller med faktura som företag.

 

F: Vad kommer ni att ha för musik?

S: Vi investerar i ett system som är uppbyggt med olika ljudzoner. Det betyder att vi i receptionen kommer att kunna kontrollera ljudnivån för olika zoner separat (högre musik vid fria vikter etc.). Man kommer att kunna spela musik från egen spellista med tillstånd från oss i receptionen.

 

F: Vilken typ av utrustning kommer finnas tillgänglig?

S: Eftersom gymmet blir stort och välkomnar människor från olika bakgrunder och med olika mål, så är det viktigt för oss att kunna bygga upp ett helt komplett gym som grund, men som även innehåller viss specialiserad utrustning. Här är en lista på den utrustningen som kommer finnas tillgänglig från start;

FRIA VIKTER - Hantlar, skivstänger, viktskivor.
MASKINER - Plate loaded och med viktmagasin.
KONDITIONSMASKINER - Löpband, crosstrainer, cyklar och rodd.
CROSSFIT - Rigg, kettlebells, ringar, rep i taket, TRX, bumpers, medicinbollar samt annan utrustning för funktionell träning.

När det gäller REHAB försöker vi anpassa utrustning i största möjliga mån för att passa även dem som har problem med exempelvis knän, höfter och axlar.

F: Får man använda magnesium?

S: På Massive får du lov att använda alla typer av magnesium. De vanligast förekommande är löst talk, block, flytande magnesium och spray. Jag kommer att tillhandahålla pulvermagnesium vid plattformarna och vid crossfit-ytan.

När det gäller klister till stenar så får man lov att använda det, men ENBART till stenar, INTE på däck eller någon annan utrustning.