Uppsägningsformulär

Vi hoppas givetvis att du bara råkade trycka in dig på den här sidan, MEN om det inte var en olycka så tycker vi såklart att det är tråkigt att du lämnar oss.

Du kommer få ett svar från oss via mail så fort vi har genomfört din uppsägning! Det är dock datumet du skickat formuläret som gäller som ditt uppsägningsdatum.

En sak som vi vill be dig om, eftersom vi alltid jobbar på att bli bättre, är feedback om varför du säger upp ditt kort. All feedback är välkommen, både ris och ros. Kanske finns det många saker som vi kan bli mycket bättre på i framtiden.

Din feedback hjälper oss såklart också att leverera en bättre tjänst till alla andra medlemmar, så snart vi kan! :)

 
Namn *
Namn

Uppsägningstider

Årskort - OBS - gäller enbart autogirokunder. Köper du ditt årskort med kort eller via faktura så löper det ut automatiskt.
Totalt tre månader. Uppsägningsmånaden, plus två månader. Om du säger upp ditt medlemskap i juni, så förfaller din sista betalning i augusti.

Månadskort - OBS - gäller enbart autogirokunder. Köper du ditt månadskort med kort eller via faktura så löper det ut automatiskt.
Vi behöver ha din uppsägning senast den 20:e i månaden för att hinna stoppa din dragning via autogiro.

Bindningstid - Tänk på att kortet inte kan sägas upp så länge du har bindningstid kvar (detta kan du se på din profil i Gymsystem Boka). Om du tex har fyra månaders bindningstid kvar på ett årskort kan du säga upp ditt kort, men det löper först ut efter din bindningstid har gått ut (du betalar alltså för fyra månader till, de som är kvar på din bindningstid).

Om du föredrar att lösa ut den sista tiden med en engångsbetalning så kan vi lösa det också, men då behöver du antingen skriva det i formuläret ovan, eller maila oss på info@massiveperformance.se.