Våra Samarbetspartners

För oss är det viktigt att alltid kunna erbjuda våra kunder en riktigt bra lösning för dem. Så därför har vi inlett ett antal samarbeten som gynnar både kunden och oss. Är kunden nöjd så är vi nöjda! Har du förslag på andra samarbetspartners som vi kan jobba med? Maila gärna in ditt förslag till info@massiveperformance.se, eller ta det direkt med oss i receptionen!

 
 
wistrand golf logo.jpg

Wistrand Golf på Sjöbo Golfklubb och Österlens Golfklubb

Tillsammans med Wistrand Golf erbjuder vi Golfkurser i tre steg, där du får hjälp av både Golf-pro Andreas Wistrand och fystränare Isa Olsson för att förbättra din sving och ditt golfspel under 4-16 veckor. Andreas och Isa screenar din sving och rörelse tillsammans i studion på Sjöbo Golfklubb och hjälper dig därefter ta de rätta stegen mot en friskare kropp och en bättre golfsving. Kurserna kan tas privat eller i mindre grupper.

Breeze Fitness i Ystad

Från och med 20170403 inleder vi ett samarbete med Breeze Fitness i Ystad, som innebär att personer som har ett giltigt årskort på en av anläggningarna kan träna kostnadsfritt på den andra EN gång i veckan. För att kunna utnyttja erbjudandet behöver du komma in till receptionen och skriva under vårt samarbetsavtal - först då kan du börja träna på Breeze! Då hamnar du i vårt gemensamma register och behöver inte betala för din träning på Breeze.

OBSERVERA att ditt årskort bara kan läggas in till sista bindningsdatum, så om du har ett löpande årskort på autogiro så behöver dubinda det för att kunna få längre än en månads träning år gången. Annars behöver du förnyas i vår databas en gång varje månad (detta får du då själv hålla koll på).

Breeze Fitness är grundat at Seth Ronland, och är ett av Sveriges mest innovativa gym. Det var här som den funktionella träningen verkligen fick sitt fäste i Sverige och därifrån har det spridit sig till vartenda hörn i vårt avlånga land. Breeze erbjuder liksom Massive ett brett utbud av träning - maskiner, funktionell träning, gruppträning, personlig träning och mer.

 

JL Fysiocenter AB, i Ystad

För att kunna erbjuda bästa möjliga stöd och hjälp till de kunder som kommer till oss med skador eller annan liknande problematik, så har vi valt att samarbeta med JL Fysiocenter i Ystad, som är experter när det gäller utredning och rehabilitering. De har även tillgång till läkare i samma lokaler, och har därför möjlighet att remittera patienter till röntgen eller övriga undersökningar som ibland kan krävas innan du kan köra igång med vanlig gymträning eller personlig träning.

JL Fysiocenter AB grundades av Jesper Lindgren år 2010 och är en fristående privat mottagning för Sjukgymnastik och Rehabilitering. Vi delar lokaler med Ystakliniken, Nils Ahlins gata 1 på Regementsområdet. Nils Ahlin lanserade Handbollen i Ystad, vi är granne med Hugohallen och nummer 1 är vi för dig när du väljer din sjukgymnast! Efter dryga 20 år i branschen så har jag samlat på mig kunskap och erfarenhet som blir företagets grundstenar. Att sedan få förenas med de bästa sjukgymnasterna i regionen så att kliniken består av tre leg. Sjukgymnaster gör vår tillgänglighet hög. Vårt gemensamma motto är: Är du patient hos en av oss så är du patient hos oss alla tre! Det är vår samlade kunskap och styrka som du möter som patient och vi delar gärna med oss av vårt kontaktnät.

 
logo sjöbo kommun.jpg

Sjöbo Kommun

Vi är en del av Sjöbo Kommuns friskvårdshäfte och har några pass i veckan särskilt avsatta för anställda på kommunen. Kommunen har också extra förmånliga avtalspriser som gäller anställda.

Vi erbjuder även massage på arbetsplatsen till kommunens anställda - ta kontakt med oss för att ta reda på vart vi finns och vilka tider vi masserar.

Ystads_kommun_logo_bla_RGB.gif

Ystad Kommun

Ystads kommun erbjuder sina medarbetare friskvård hos oss! Du som medarbetare får träna vid två tillfällen per veckan hososs, och dessa träningstillfällen kostar dig som medarbetare ingenting.

För att börja träna med detta friskvårdserbjudande ska du som medarbetare fylla i en förbindelsehandling som närmsta chef signerar. Förbindelsehandlingen tar du sedan med dig till oss för att kvittera ut träningskortet.