Träning i Grupp

När det kommer till våra gruppträningar finns det flera olika alternativ
att välja mellan. Utbudet justeras utefter vad våra kunder efterfrågar.

OBS! Läs våra regler för passbokning HÄR


STYRKA & KONDITION

Pass som utmanar dig både styrkemässigt och konditionsmässigt där man använder vikter i form av skivstänger, kettlebells eller liknande.

INTROPASS - MASKINER 60 min
Ett pass där vi i mindre grupp går igenom utrustningen på gymmet. Introduktionen kan ha olika tema, till exempel crossfit, friviktsträning, maskiner eller strongman.

Instruktör: Petter Mossfeldt-Olsson

 

FRÅGA PETTER 90 min

Under 90 minuter finns Petter tillgänglig i gymmet för att kunna visa och hjälpa dig med din träning. Du kan fråga om allt! När det gäller hantlar, kryssdrag och maskiner så finns det en uppsjö av alternativ för övningar, hur många set och repetitioner och hur tungt du ska köra - Petter hjälper dig att hitta rätt i djungeln!

 

STRONG(WO)MAN / STYRKELYFT60 - 90 min
Detta passar dig som gillar utmaningar och är sugen på att testa en ny typ av träning! På strongmanpassen lyfter stockar och kaggar, välter däck, drar slädar, går med ok och väskor, lyfter atlasstenar och testar olika greppövningar.

Instruktör: Isa Olsson

 

STYRKELYFT 90 min
Här går vi igenom grundlyften i styrkelyft samt assistansövningar för att kunna utvecklas och bli bättre. Styrkelyften är knäböj, bänkpress och marklyft.

Instruktör: Isa Olsson

 

CIRKELTRÄNING 45 min
En träningsform som passar dig som gillar högt tempo, att känna dig stark och bränna fett. Vi mixar alla möjliga typer av utrustning fritt, så alla pass ser helt olika ut!

Instruktör: Matilda Persson, Isa Olsson, Filip Åkerblom

 

CROSS! 45-60 min

Matilda kör ett mixpass som ändras varje vecka - ibland cirkelfromat, ibland crossfit-inspirerat, ibland Toughest-förberedande! Var beredd på ALLT i detta fartfyllda pass!

Instruktör: Matilda Persson


KROPPSVIKT

Pass där du använder din egen kroppsvikt, men som till viss del tränar både styrka och kondition.

TRX 30 / 45 / 60 min
När man tränar med TRX har man bara sin egen kropp som motstånd, och det är lätt att justera svårighetsgraden. Detta är en träningsform som passar alla, från barn till pensionärer, och nybörjare till vana atleter. Det brukar också passa dem som har eller har haft tidigare skador.

Instruktör: Isa Olsson, Carina Månsson, Anders Fröstberg

 

BMR (Ben/Mage/Rumpa) 45-60 min
Ett intensivt pass med fokus på Ben Mage & Rumpa! Man använder sin egen kroppsvikt under hela passet, som till en början innehåller en kombination av utfall, knäböj och liknande benövningar, och avslutas med högintensiv statisk coreträning. 

Instruktör: Cecilia Forsgren, Jonna Bondesson, Linn Olsson

 

BOX 70 min
Här jobbar ni två och två med mitsar och handskar. I passet går man igenom både slag och sparkar som ger en rejäl genomkörare för hela kroppen. Detta pass utmanar dig både styrkemässigt och konditionsmässigt!

Instruktör: Carina Månsson

 

SPINNING 45 min
Högt tempo, bra musik, mycket svett och välsvarvade ben bjuds det på i det här passet. Perfekt för dig som verkligen vill ge ALLT på träningen!

Instruktör: Carina Månsson

 

3D Movement 45 min
Skadeförebyggande träning som passar ALLA! Vi kör efter samma koncept som med våra PT-klienter och går igenom hela kroppen. Förbered dig på att hitta nya muskler!

Instruktör: Jenny Svensson