*** Dessa regler godkänner du som medlem på Massive ***


Ordningsregler;

  1. Missbruk av kortlås - Att släppa in någon i gymmet som inte har ett eget träningskort med kortlås eller att låna ut sin tagg medför böter på 5 000 kronor, och kan även medföra avstängning utan rätt till pengar tillbaka. Betalar du via autogiro är du skyldig att betala 5000 kr OCH det belopp som återstår av ditt avtal vid avstängning.
  2. Sätt alltid tillbaka utrustning och vikter - Om du orkar lyfta på dem orkar du lyfta av dem. Utrustning ska sättas tillbaka på sin plats.
  3. Respektera andra som tränar på gymmet - Alla får plats och alla är här för att de vill träna.
  4. Torka av bänkar och maskiner efter behov - Ta med en egen handduk eller använd de handdukar och rengöringsmedel som vi tillhandahåller.
  5. Felanmälan av utrustning - Skulle något gå sönder eller inte fungera som det ska, säg till i receptionen eller lämna en lapp.
  6. BARN PÅ GYMMET - Tar du med dina barn på gymmet så måste du följa reglerna som gäller för att ta med barn. Barn ska vara i barnrummet under hela vistelsen, inte ute i hallen. Föräldrarna har fullt ansvar för sina barn och Massive kan inte hållas ansvariga vid olycksfall som inträffar i samband med att man inte följt reglerna.