KONTAKTA OSS

Använd formuläret till höger för att nå oss på mailen. Vi återkommer så fort vi kan!

Du kan även besöka eller ringa oss på öppettider;

Massive Performance AB
Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

0416 - 73 00 33

Vill du maila oss från din egen mailklient nås vi enklast på nedanstående mail;

info@massiveperformance.se

PT, Massage och Behandlingar

För frågor om Personlig Träning, 3D-Träning, Behandlingar och för att boka konsultationer kan du kontakta Jenny eller Isa direkt via mail;

jenny@massiveperformance.se

isa@massiveperformance.se

Södergatan 7G
275 31, Sjöbo

0416730033

Massive Performance är en träningsanläggning i världsklass för dig som vill förbättra din hälsa! Här stärker vi både insidan och utsidan. Vi erbjuder personlig träning, 3D-träning, gruppträning, styrketräning, TRX samt utrustning från Eleiko och Hammer Strength. Vi säljer även kosttillskott från Tyngre och träningskläder.

Mamma Performance

Nyheter

Mamma Performance

Isa Olsson

Väntar du barn och känner dig osäker på hur just du tränar bäst under graviditeten? Vill du lära dig tränings- och rörelseprinciper för att bibehålla en stark kropp medan du väntar ditt barn?

Vi kommer under våren att starta grupp-PT för blivande mammor. Vi tränar tillsammans en gång/v under åtta veckor och gruppens storlek är max 6 personer. Priset för att delta är 1495 kr/pers och betalas vid första tillfället alternativt på faktura.

Träningen anpassar vi efter varje blivande mammas förutsättningar så det passar både dig som tränat mycket tidigare och dig som är ny och vill komma igång.

Vårt mål är att du under dessa åtta veckor ska känna dig starkare, få kunskap om hur du ska fortsätta träna både under graviditeten och även efter barnet är fött och inte minst ha roligt och svettas!

Välkomna att anmäla ditt intresse nedan alternativt till jenny@massiveperformance.se!

Namn *
Namn