KONTAKTA OSS

Använd formuläret till höger för att nå oss på mailen. Vi återkommer så fort vi kan!

Du kan även besöka eller ringa oss på öppettider;

Massive Performance AB
Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

0416 - 73 00 33

Vill du maila oss från din egen mailklient nås vi enklast på nedanstående mail;

info@massiveperformance.se

PT, Massage och Behandlingar

För frågor om Personlig Träning, 3D-Träning, Behandlingar och för att boka konsultationer kan du kontakta Jenny eller Isa direkt via mail;

jenny@massiveperformance.se

isa@massiveperformance.se

Södergatan 7G
275 31, Sjöbo

0416730033

Massive Performance är en träningsanläggning i världsklass för dig som vill förbättra din hälsa! Här stärker vi både insidan och utsidan. Vi erbjuder personlig träning, 3D-träning, gruppträning, styrketräning, TRX samt utrustning från Eleiko och Hammer Strength. Vi säljer även kosttillskott från Tyngre och träningskläder.

Nyheter

Nytt om uppsägningar

Isa Olsson

NYTT OM UPPSÄGNING

Som ett steg i vår administrativa utveckling har vi som sagt hittat en del rutiner som inte fungerat optimalt under en tid. För att verkligen minimera den mänskliga faktorns inblandning i eventuella missförstånd så har vi nu förtydligat vad som gäller när man säger upp sitt träningskort.

Vid uppsägning så behöver man numera komma till receptionen och fylla i en särskild uppsägningsblankett. När du och Massives receptionist båda har undertecknat denna blankett kopieras den och vi får vars ett likalydande exemplar av uppsägningen. Först när detta är genomfört räknas uppsägningen som genomförd.