KONTAKTA OSS

Använd formuläret till höger för att nå oss på mailen. Vi återkommer så fort vi kan!

Du kan även besöka eller ringa oss på öppettider;

Massive Performance AB
Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

0416 - 73 00 33

Vill du maila oss från din egen mailklient nås vi enklast på nedanstående mail;

info@massiveperformance.se

PT, Massage och Behandlingar

För frågor om Personlig Träning, 3D-Träning, Behandlingar och för att boka konsultationer kan du kontakta Jenny eller Isa direkt via mail;

jenny@massiveperformance.se

isa@massiveperformance.se

Södergatan 7G
275 31, Sjöbo

0416730033

Massive Performance är en träningsanläggning i världsklass för dig som vill förbättra din hälsa! Här stärker vi både insidan och utsidan. Vi erbjuder personlig träning, 3D-träning, gruppträning, styrketräning, TRX samt utrustning från Eleiko och Hammer Strength. Vi säljer även kosttillskott från Tyngre och träningskläder.

Nyheter

Nytt kundsystem, app och bättre kundservice!

Isa Olsson

VIKTIG INFORMATION TILL ALLA MEDLEMMAR

Igår fick vi besked från vår nuvarande systemleverantör att GAMLA appen kommer att sluta fungera den 30:e juni. Använd den gärna fram tills dess.

För er som inte ännu laddat mer den nya appen så kan ni vänta lite till - vi befinner oss i ett leverantörsbyte som beräknas vara helt klart till 31:e juli. Då blir det en app som är enkel att använda, och framförallt, som fungerar!

Vi tror och hoppas att detta kommer påverka passbokning och informationsflöde ganska lite, eftersom instruktörerna går på pass-semester i juli.

------ Vi håller dessutom på med en stor kundutvärdering för att bli bättre på alla områden - service, ekonomi, städning, PT, pass etc. Det kan vara vad som helst! Vad har varit bra, vad har varit dåligt?

Vi vill bli bättre på allt, och välkomnar alla era förslag och synpunkter. När vi nu byter system så vill vi vara säkra på det verkligen blir bättre för ER, och att vi gör rätt från början. Maila gärna idéer, tips och synpunkter till info@massiveperformance.se eller isa@massiveperformance.se. Var med och påverka! -----

For att inte missa några nyheter under leverantörsbytet kan ni anmäla er till vårt nyhetsbrev, alternativt följa oss på Facebook.