KONTAKTA OSS

Använd formuläret till höger för att nå oss på mailen. Vi återkommer så fort vi kan!

Du kan även besöka eller ringa oss på öppettider;

Massive Performance AB
Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

0416 - 73 00 33

Vill du maila oss från din egen mailklient nås vi enklast på nedanstående mail;

info@massiveperformance.se

PT, Massage och Behandlingar

För frågor om Personlig Träning, 3D-Träning, Behandlingar och för att boka konsultationer kan du kontakta Jenny eller Isa direkt via mail;

jenny@massiveperformance.se

isa@massiveperformance.se

Södergatan 7G
275 31, Sjöbo

0416730033

Massive Performance är en träningsanläggning i världsklass för dig som vill förbättra din hälsa! Här stärker vi både insidan och utsidan. Vi erbjuder personlig träning, 3D-träning, gruppträning, styrketräning, TRX samt utrustning från Eleiko och Hammer Strength. Vi säljer även kosttillskott från Tyngre och träningskläder.

Nyheter

BarnGympa 5-8 år med Linn

Isa Olsson

Tisdagen den 26/4 kl 17.15 kommer vi att ha ett prova på-pass som är öppet för alla barn och helt gratis att delta på!

Efter första tillfället kommer kursen att fortsätta under sex veckor (fram till 7/6). Varje tillfälle varar i ca en timme och avslutas med en fruktstund (frukten fixar vi).

Passen kommer innehålla mycket lek och bus! Det är alltså ingen “träningskurs”, utan fokus är på att ha riktigt roligt och att genom det förbättra sin kroppskontroll. Dessutom är det ett perfekt tillfälle för dig som förälder att träna själv under en hel timme!

Vill man efter prova på-passet boka upp sitt barn på de efterkommande sex veckorna så kostar det 175kr som kan betalas i receptionen.