KONTAKTA OSS

Använd formuläret till höger för att nå oss på mailen. Vi återkommer så fort vi kan!

Du kan även besöka eller ringa oss på öppettider;

Massive Performance AB
Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

0416 - 73 00 33

Vill du maila oss från din egen mailklient nås vi enklast på nedanstående mail;

info@massiveperformance.se

PT, Massage och Behandlingar

För frågor om Personlig Träning, 3D-Träning, Behandlingar och för att boka konsultationer kan du kontakta Jenny eller Isa direkt via mail;

jenny@massiveperformance.se

isa@massiveperformance.se

Södergatan 7G
275 31, Sjöbo

0416730033

Massive Performance är en träningsanläggning i världsklass för dig som vill förbättra din hälsa! Här stärker vi både insidan och utsidan. Vi erbjuder personlig träning, 3D-träning, gruppträning, styrketräning, TRX samt utrustning från Eleiko och Hammer Strength. Vi säljer även kosttillskott från Tyngre och träningskläder.

Nyheter

Skriv ut dina kvitton hemifrån

Isa Olsson

Många av våra kunder behöver kvitton på sina träningskort, antingen för att få sitt friskvårdsbidrag eller till bokföringen. Tillhör du en av dem? Då kan du hitta och skriva ut alla dina kvitton (oavsett om du betalt med autogiro eller direkt i receptionen). Allt du behöver är din dator, och en skrivare om du inte kan maila in kvittot direkt till din arbetsgivare.

  1. Öppna din webläsare och gå in på https://massiveperformanceab.gymsystem.se/
  2. Välj "Gå till medlemssidan"
  3. Tryck på "Logga in" i vänsterkanten och logga in med de uppgifter du tidigare fått på mailen (alt tryck på "Glömt lösenord")
  4. Gå till "Personlig sida"
  5. Scrolla ner till "Betalningar"
  6. Tryck på hämta kvitto på höger sida (såhär ser kolumnerna ut; Produkt / Betaldatum / Belopp / Kvitto)

Voila! Kvittot laddas ner till din dator och kan mailas eller skrivas ut direkt. I det fall ditt personnummer inte var registrerat på ditt konto när du köpte ditt träningskort, så fattas detta på kvittot. För att då få ett kvitto med rätt uppgifter, kontakta oss på info@massiveperformance.se.