KONTAKTA OSS

Använd formuläret till höger för att nå oss på mailen. Vi återkommer så fort vi kan!

Du kan även besöka eller ringa oss på öppettider;

Massive Performance AB
Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

0416 - 73 00 33

Vill du maila oss från din egen mailklient nås vi enklast på nedanstående mail;

info@massiveperformance.se

PT, Massage och Behandlingar

För frågor om Personlig Träning, 3D-Träning, Behandlingar och för att boka konsultationer kan du kontakta Jenny eller Isa direkt via mail;

jenny@massiveperformance.se

isa@massiveperformance.se

Södergatan 7G
275 31, Sjöbo

0416730033

Massive Performance är en träningsanläggning i världsklass för dig som vill förbättra din hälsa! Här stärker vi både insidan och utsidan. Vi erbjuder personlig träning, 3D-träning, gruppträning, styrketräning, TRX samt utrustning från Eleiko och Hammer Strength. Vi säljer även kosttillskott från Tyngre och träningskläder.

Nyheter

Nu byter vi från Paypal till Autogiro

Isa Olsson

Nu har vi äntligen fått systemen ihopkopplade med Bankgirots Autogiro, vilket betyder att vi nu erbjuder vanliga autogiro-dragningar istället för de som vi hittills använt oss av (via Paypal). Så ni som vill teckna eller flytta över era nuvarande dragningar kan komma och prata med oss i receptionen och teckna medgivande där. Vi kommer gradvis att flytta över samtliga kunder till det "nya" systemet. Din bindningstid förlängs INTE i samband med flytten.

En ny finess är att man även kommer kunna lägga till produkter och tjänster på sitt autogiro (ex mat/dryck, kosttillskott, kläder) så att man slipper tänka på att ha med sig plånboken till gymmet! Detta gör det även möjligt att handla mat/dryck/kläder även utanför ordinarie öppettider då kassan inte är öppen, förutsatt att antingen jag eller Fredrik är på plats i lokalen.

Vi kommer att göra dragningar den 28:e varje månad, vilket innebär att era träningskort gäller from 29:e i månaden (när betalningen är oss tillhanda) och framåt. För er som vill att er nästa betalning ska hinnas med redan nu i juni behöver vi ha in era medgivanden senast på lördag, den 20:e juni. Annars får ni vänta till juli :)

Vi ses på gymmet!

www.massiveperformance.se