KONTAKTA OSS

Använd formuläret till höger för att nå oss på mailen. Vi återkommer så fort vi kan!

Du kan även besöka eller ringa oss på öppettider;

Massive Performance AB
Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

0416 - 73 00 33

Vill du maila oss från din egen mailklient nås vi enklast på nedanstående mail;

info@massiveperformance.se

PT, Massage och Behandlingar

För frågor om Personlig Träning, 3D-Träning, Behandlingar och för att boka konsultationer kan du kontakta Jenny eller Isa direkt via mail;

jenny@massiveperformance.se

isa@massiveperformance.se

Södergatan 7G
275 31, Sjöbo

0416730033

Massive Performance är en träningsanläggning i världsklass för dig som vill förbättra din hälsa! Här stärker vi både insidan och utsidan. Vi erbjuder personlig träning, 3D-träning, gruppträning, styrketräning, TRX samt utrustning från Eleiko och Hammer Strength. Vi säljer även kosttillskott från Tyngre och träningskläder.

Nyheter

Ta hand om din kropp på Alla Hjärtans Dag!

Isa Olsson

Nu är det återigen dags för Öppet Hus på Massive! Vi öppnar dörrarna kl 11.00 och erbjuder en hel hög intressanta aktiviteter under dagen, fram tills vi stänger kl 16.00. Här är programmet;

11.00 Styrkelyft - Knäböj
11.00 Spin Styrka
12.00 TRX 30 min (dropin)
12.30 ParCirkel - Ta med en vän!
13.00 TRX 30 min (dropin)
13.00 Kroppsideal, Kost och Träning
14.00 Fitness Fight
14.00 Hur värmer man upp?
15.00 Skivstångsintro

Spin Styrka och ParCirkeln är två pass som vi testar för att se om intresset är stort nog att föra in dem på vårt ordinarie schema, så vi välkomnar synpunkter och idéer kring dessa! TRX blir som förra gången i dropin-format, eftersom passen är så populära och ofta bokas upp direkt. Först till kvarn helt enkelt! Det blir även premiär för Fitness Fight, som är ett taekwondo-inspirerat pass med mycket sparkar. Styrkelyftet är ett ordniarie pass, för att läsa mer om vad/när/hur är det bäst att titta i appen (MemberMe). Skivstångsintrot gör entré och om det blir bra så ska vi se om vi kan få in fler sådana! "Kroppsideal, Kost och Träning" är en föreläsning/diskussion om våra ideal, hur vi definierar oss och andra och hur vi kan påverka både kropp och själ genom våra val på gymmet och hemma. På "Hur värmer man upp?" går vi igenom ett antal effektiva uppvärmingsövningar som slår löpbandet och alla andra konditionsmaskiner med hästlängder!

För att anmäla till pass och föreläsningar kan du antingen maila till isa@massiveperformance.se eller boka din plats i appen!