KONTAKTA OSS

Använd formuläret till höger för att nå oss på mailen. Vi återkommer så fort vi kan!

Du kan även besöka eller ringa oss på öppettider;

Massive Performance AB
Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

0416 - 73 00 33

Vill du maila oss från din egen mailklient nås vi enklast på nedanstående mail;

info@massiveperformance.se

PT, Massage och Behandlingar

För frågor om Personlig Träning, 3D-Träning, Behandlingar och för att boka konsultationer kan du kontakta Jenny eller Isa direkt via mail;

jenny@massiveperformance.se

isa@massiveperformance.se

Södergatan 7G
275 31, Sjöbo

0416730033

Massive Performance är en träningsanläggning i världsklass för dig som vill förbättra din hälsa! Här stärker vi både insidan och utsidan. Vi erbjuder personlig träning, 3D-träning, gruppträning, styrketräning, TRX samt utrustning från Eleiko och Hammer Strength. Vi säljer även kosttillskott från Tyngre och träningskläder.

Nyheter

Öppet Hus med kosttema 17/1, 11.00 - 16.00

Isa Olsson

Nu är det dags för ännu en Öppet Hus-dag! Vi slår upp portarna kl 11.00 och håller på till 16.00. Den här gången är det kosttema - vi har inlett ett samarbete med Matdagboken.se så att det ska bli extra enkelt för er som vill lägga om kosten att komma igång. På Matdagboken finns över 2500 recept, bra tips för att laga god och nyttig mat och allt stöd man kan tänkas behöva!

www.matdagboken.se

Vi kommer även att börja med vår servering samma dag - nu kommer ni kunna köpa varm, god och nyttig mat från Foodbox i anslutning till träningen! Vi kommer att erbjuda åtta goda rätter (utan konserveringmedel eller annat skräp!) som ni antingen kan avnjuta på plats eller ta med som matlåda.

Så boka den 17:e januari i kalendern, och ta gärna med en vän som behöver lite inspiration! Vi ses på gymmet!

www.massiveperformance.se