KONTAKTA OSS

Använd formuläret till höger för att nå oss på mailen. Vi återkommer så fort vi kan!

Du kan även besöka eller ringa oss på öppettider;

Massive Performance AB
Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

0416 - 73 00 33

Vill du maila oss från din egen mailklient nås vi enklast på nedanstående mail;

info@massiveperformance.se

PT, Massage och Behandlingar

För frågor om Personlig Träning, 3D-Träning, Behandlingar och för att boka konsultationer kan du kontakta Jenny eller Isa direkt via mail;

jenny@massiveperformance.se

isa@massiveperformance.se

Södergatan 7G
275 31, Sjöbo

0416730033

Massive Performance är en träningsanläggning i världsklass för dig som vill förbättra din hälsa! Här stärker vi både insidan och utsidan. Vi erbjuder personlig träning, 3D-träning, gruppträning, styrketräning, TRX samt utrustning från Eleiko och Hammer Strength. Vi säljer även kosttillskott från Tyngre och träningskläder.

Nyheter

Hela familjen får plats på Massive!

Isa Olsson

Är du en av många som inte har tid att gå till gymmet på grund av att du inte kan lämna barnen ensamma? Vi på Massive tycker att man ska både kunna ha kakan och äta den, dvs ha barn och ta med dem på gymmet, så därför kommer vi att ha ett barnrum tillgängligt för barn i alla åldrar!

mamma_barn_träning_massive_performance_gym_sjöbo.jpg

Även om ditt barn inte är gammalt nog att vara ensam i ett barnrum så går det bra att ställa barnvagen inne på gymmet under ditt pass under bemannade öppettider. Detta gör att du kan få in ditt träningspass medan ditt barn tar sin dagliga tupplur!

För dem som gärna vill engagera sina barn i aktiviteter kommer vi att testa både pass med förälder och barn, samt pass för bara barn (från och med sju års ålder). Om detta visar sig vara populärt så kommer vi att satsa på ett utökat utbud för ungdomar och barn!

Att röra sig på fritiden blir mer och mer viktigt för unga när många skolor börjar dra ner på idrotten, fler barn spenderar sin tid sittande och maten vi äter bli alltmer energirik. Våra pass kommer ge en bra grund att stå på, och kan dessutom komplettera en annan idrott eller sport väl. Tanken är att man ska öka sitt självförtroende, sin koordination, balans, kondition och styrka, men framförallt att man har kul när man gör det!

kids.jpg
cross_kids_farfan_05_slide-c8c5a0143fbfd233f162e3c02ef7b2345ba8d8fa-s6-c30.jpg