KONTAKTA OSS

Använd formuläret till höger för att nå oss på mailen. Vi återkommer så fort vi kan!

Du kan även besöka eller ringa oss på öppettider;

Massive Performance AB
Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

0416 - 73 00 33

Vill du maila oss från din egen mailklient nås vi enklast på nedanstående mail;

info@massiveperformance.se

PT, Massage och Behandlingar

För frågor om Personlig Träning, 3D-Träning, Behandlingar och för att boka konsultationer kan du kontakta Jenny eller Isa direkt via mail;

jenny@massiveperformance.se

isa@massiveperformance.se

Södergatan 7G
275 31, Sjöbo

0416730033

Massive Performance är en träningsanläggning i världsklass för dig som vill förbättra din hälsa! Här stärker vi både insidan och utsidan. Vi erbjuder personlig träning, 3D-träning, gruppträning, styrketräning, TRX samt utrustning från Eleiko och Hammer Strength. Vi säljer även kosttillskott från Tyngre och träningskläder.

Nyheter

Senaste nytt från april!

Isa Olsson

Det har hänt mycket nytt sen sist! Bland annat har väggen mot Packarna blivit färdigställd (spacklad och målad) och ventilationssystemet (eller utblåset) blivit flyttat. Det blev verkligen kanonfint!


Vi har även börjat trycka upp lite t-shirts och hoodies (mer kommer snart!) som blivit väldigt populära. Stort tack till all er som stöder Massive! Vi hann även med att ställa ut på Vårdagen i Sjöbo den 26:e april, då vi fick chansen att prata med massor av folk! Kul att så många kom förbi :)


Det kommer sättas upp en stor skylt i ett av de mindre fönstrena i lokalen så att man kan få lite koll på läget när man går förbi. Kommer fungera lite som en anslagstavla!


I fredags tog vi emot en leverans på 3.6 ton gummigolv för hela friviktsytan! Det kommer bli kul att lägga allt på plats (men det dröjer ännu!). Eftersom saker och ting tagit längre än vi hade hoppats så har vi även enats om att öppna efter sommaren, så i augusti slår vi upp portarna! Tills dess kommer här ett par bilder på lokalen :)