KONTAKTA OSS

Använd formuläret till höger för att nå oss på mailen. Vi återkommer så fort vi kan!

Du kan även besöka eller ringa oss på öppettider;

Massive Performance AB
Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

0416 - 73 00 33

Vill du maila oss från din egen mailklient nås vi enklast på nedanstående mail;

info@massiveperformance.se

PT, Massage och Behandlingar

För frågor om Personlig Träning, 3D-Träning, Behandlingar och för att boka konsultationer kan du kontakta Jenny eller Isa direkt via mail;

jenny@massiveperformance.se

isa@massiveperformance.se

Södergatan 7G
275 31, Sjöbo

0416730033

Massive Performance är en träningsanläggning i världsklass för dig som vill förbättra din hälsa! Här stärker vi både insidan och utsidan. Vi erbjuder personlig träning, 3D-träning, gruppträning, styrketräning, TRX samt utrustning från Eleiko och Hammer Strength. Vi säljer även kosttillskott från Tyngre och träningskläder.

Nyheter

Äntligen sitter porten på plats!

Isa Olsson

Det har tagit lite tid, men nu sitter porten där den ska! Då blir det så mycket enklare att komma in och ut med alla otympliga grejer som ska stå i lokalen.. Först togs hålet upp, och sedan "skar" man ut ca två ton betong från golvet på insidan för att kunna gjuta en ny liten ramp (vi vill ju inte ha in något regnvatten!). Hårt jobb! Nu ska det väl mest putsas lite i kanterna och sedan kommer det till en dörr vid sidan om porten.