KONTAKTA OSS

Använd formuläret till höger för att nå oss på mailen. Vi återkommer så fort vi kan!

Du kan även besöka eller ringa oss på öppettider;

Massive Performance AB
Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

0416 - 73 00 33

Vill du maila oss från din egen mailklient nås vi enklast på nedanstående mail;

info@massiveperformance.se

PT, Massage och Behandlingar

För frågor om Personlig Träning, 3D-Träning, Behandlingar och för att boka konsultationer kan du kontakta Jenny eller Isa direkt via mail;

jenny@massiveperformance.se

isa@massiveperformance.se

Södergatan 7G
275 31, Sjöbo

0416730033

Massive Performance är en träningsanläggning i världsklass för dig som vill förbättra din hälsa! Här stärker vi både insidan och utsidan. Vi erbjuder personlig träning, 3D-träning, gruppträning, styrketräning, TRX samt utrustning från Eleiko och Hammer Strength. Vi säljer även kosttillskott från Tyngre och träningskläder.

Nyheter

Barbelles - Ett kvinnligt lyftarnätverk

Isa Olsson

I december 2012 startade jag ett kvinnligt nätverk som heter Barbelles (barbell = skivstång, belle = kvinna). Vem som helst kan vara med och stödja Barbelles (man som kvinna), men själva nätverket är uppbyggt så att kvinnor över hela världen kan dela sitt intresse för träning och styrka.

 
barbelles_female_lifting_network_isa_olsson.png
 

Nätverket består nu av ca 75 medlemmar och har över 1100 likes på facebook. Vi har så här långt haft meetups i Malmö, Stockholm, Los Angeles, Las Vegas och San Fransisco. Snart är det dags igen i Amsterdam! Alla kvinnor som lyfter eller är nyfikna på att lyfta kan komma på våra meetups.

Och jag kan nu även meddela att det blir ett stort meetup i Sjöbo på Massive i augusti, med gästföreläsare från USA, Tyskland och Sverige (mer info kommer!). Det blir alltså en Barbelles-konferens, med information om träning, teknik, kost, programupplägg och mer! Själva konferensen passar både kvinnor och män, så om du är nyfiken på att lära dig mer om träning är det här ett utmärkt ställe att börja på.

För att inte missa några uppdateringar så kan du anmäla dig till nyhetsbrevet (här till höger), hålla koll på hemsidan eller gilla Massive på facebook!