KONTAKTA OSS

Använd formuläret till höger för att nå oss på mailen. Vi återkommer så fort vi kan!

Du kan även besöka eller ringa oss på öppettider;

Massive Performance AB
Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

0416 - 73 00 33

Vill du maila oss från din egen mailklient nås vi enklast på nedanstående mail;

info@massiveperformance.se

PT, Massage och Behandlingar

För frågor om Personlig Träning, 3D-Träning, Behandlingar och för att boka konsultationer kan du kontakta Jenny eller Isa direkt via mail;

jenny@massiveperformance.se

isa@massiveperformance.se

Södergatan 7G
275 31, Sjöbo

0416730033

Massive Performance är en träningsanläggning i världsklass för dig som vill förbättra din hälsa! Här stärker vi både insidan och utsidan. Vi erbjuder personlig träning, 3D-träning, gruppträning, styrketräning, TRX samt utrustning från Eleiko och Hammer Strength. Vi säljer även kosttillskott från Tyngre och träningskläder.

Instruktör Våren 2015

Nyheter

Instruktör Våren 2015

Isa Olsson

Det finns fortfarande ett behov av duktiga instruktörer på Massive. Allt eftersom verksamheten växer och får fler kunder så måste vi säkerställa att vi kan erbjuda bästa möjliga service.

Efter vår utvärdering av höstsäsongen 2014 så har vi kommit fram till att vi kommer att ha två instruktörstyper, så att instruktören själv kan välja hur mycket tid och engagemang han eller hon kan investera i vår gemenskap. Vi väljer att ha avtal med alla instruktörer för att säkerställa att arbetsfördelningen på Massive blir rättvis och utvärderar alltid efter varje säsong hur vi kan göra Massive bättre för både kunder och instruktörer.

Typ I

 1. Avtalet gäller från 20150105 till och med 20150531
 2. Tillgång till samtliga förmåner förutom träningskort under instruktörstiden
 3. 10% på kosttillskott och kläder (ej lösa bars och dryck) i shopen
 4. Arbetskläder på Massives bekostnad (värde ca 500:-)
 5. Utbildning när det är nödvändigt
 6. Tillgång till personalrum
 7. Inga krav på nedlagd tid – individuell överenskommelse gäller
 8. Instruktörer försöker i första hand hitta ersättare till pass själva - när det inte går ställs passet in om inte annan reserv finns i så god tid som möjligt.

Typ II

 1. Avtalet gäller från 20150105 till och med 20150531
 2. Tillgång till samtliga förmåner under instruktörstiden
 3. Träningskort (värde 399:-/mån)
 4. 10% på kosttillskott och kläder (ej lösa bars och dryck) i shopen
 5. Arbetskläder på Massives bekostnad (värde ca 500:-)
 6. Utbildning
 7. Tillgång till personalrum
 8. Instruktören ska kunna lägga tre timmar i veckan på att hjälpa till på gymmet – detta kan vara uppdelat på pass, flytande/extrainsatta pass, öppet hus, städning av exempelvis grupprum, hänga tillbaka vikter och liknande. Alla har delat ansvar för att hålla ordning på gymmet, vi är ett lag och vi jobbar tillsammans för kundernas trevnad.
 9. Instruktörer försöker i första hand hitta ersättare till pass själva - när det inte går ställs passet in om inte annan reserv finns i så god tid som möjligt.

Instruktörer ska skapa god stämning hos kunder och agera som ambassadörer för gymmet. Ju bättre vi tar hand om våra kunder och gymmet, desto fler nöjda kunder! Grundförutsättningen för instruktörsskap på Massive är att man först och främst är intresserad av att få människor att må bättre och att jobba för deras utveckling. Vi måste alltid sätta kunden i första rummet. Vi jobbar även med vår personliga utveckling – målet är alltid att bli en bättre instruktör.

I slutet av varje säsong utvärderas det gånga arbetet och nya avtal skrivs för nästkommande period. Avtal skrivs alltså på nytt för varje ny säsong.