KONTAKTA OSS

Använd formuläret till höger för att nå oss på mailen. Vi återkommer så fort vi kan!

Du kan även besöka eller ringa oss på öppettider;

Massive Performance AB
Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

0416 - 73 00 33

Vill du maila oss från din egen mailklient nås vi enklast på nedanstående mail;

info@massiveperformance.se

PT, Massage och Behandlingar

För frågor om Personlig Träning, 3D-Träning, Behandlingar och för att boka konsultationer kan du kontakta Jenny eller Isa direkt via mail;

jenny@massiveperformance.se

isa@massiveperformance.se

Södergatan 7G
275 31, Sjöbo

0416730033

Massive Performance är en träningsanläggning i världsklass för dig som vill förbättra din hälsa! Här stärker vi både insidan och utsidan. Vi erbjuder personlig träning, 3D-träning, gruppträning, styrketräning, TRX samt utrustning från Eleiko och Hammer Strength. Vi säljer även kosttillskott från Tyngre och träningskläder.

Massive nominerat till Årets Gym i Guldhjärtat!

Nyheter

Massive nominerat till Årets Gym i Guldhjärtat!

Isa Olsson

Massive har kommit med som ett av bara 15 gym som man kan rösta på i kategorin Årets Gym i Guldhjärtat! Stort tack till er som skickat in nomineringar och gett oss den här chansen! Nu ska det röstas fram sex finalister - vi vill såklart bli en av dem! Så snälla, hjälp oss nå hela vägen och bli Sveriges bästa gym!

Du kan rösta i samtliga kategorier på http://fitnessfestivalen.se/guldhjartat/rostning/. Vi uppskattar din röst! Massive är nummer fem på fjärde sidan - scrolla ner och välj "nästa" för att komma till nästa sida. Man kan rösta till och med den förste november - så hjälp oss komma ett steg närmre Guldhjärtat!