Tävling

Filtering by: Tävling

Apr
21
11:00 AM11:00

WHEA Swedish Championships 2018

Välkommen till WHEA's svenska mästerskap i Strongwoman och Strongman!

Viktklasserna är följande;
Dam -55kg, -65kg, -75kg, -85kg, Öppen
Herr -70kg, -80kg, -90kg, -105kg, Öppen

Alla kan delta - vid stort antal deltagare inför vi en cut efter tre grenar. För att få delta måste man vara aktiv medlem i WHEA och ha skrivit på ett antidoping-kontrakt senast tre månader innan tävlingen. Ni som skrivit under kontraktet under 2017 behöver inte skriva på ett nytt under 2018.
 

Events;

(approx kg´s per weight class 55/65/75/85/85+, 70/80/90/105/105+)

  • Log reps in 1 minute 

  • (40/50/55/60/65, 70/80/90/100/110)
  • Conan walk (women 100-150, men 140-220)
  • Wrist-roller machine (approx 35kg for women, 65kg for men)
  • Deadlift max (last man/woman standing, no suit, no straps, no sumo).
  • Medley Drag/Pull
  • Atlas stones

The events are subject to change.

View Event →
Mar
30
10:00 AM10:00

Påsklyftet 2018

påsklyftet.jpg

🏁 Presenteras i samarbete med Skyltcompaniet i Malmö AB 🏁

Välkommen till en styrkelyftstävling för ALLA! Vare sig du kommer som deltagare eller åskådare så kommer det bli en grymt spännande och rolig dag! Långfredagen har aldrig känts så kort! Ett perfekt event för familjen innan påskstöket tar vid 🐣 Mat, dryck och snacks kommer att finnas till försäljning under hela tävlingen. Det är öppet hus under hela tävlingen, så ta gärna med dina vänner och träna ett pass om ni ändå kommer och tittar! 

--- Knäböj --- Bänkpress --- Marklyft ---

💪 Anmälningsavgift 300kr
💪 Anmälan senast 18/3
💪 Invägning 30/3 kl 08.00 - 09.00
💪 Regelgenomgång för lyftare ca 09.00
💪 Tävlingsstart 10.00

Anledningen till att vi infört anmälningsstopp 31/3 är att vi verkligen behöver kunna räkna på tider i förväg så att vi kan leverera en så absolut bra tävling som möjligt. Tyvärr har merparten av deltagarna anmält sig 1-2 veckor innan tidigare, och det gör det svårt att göra ett kanonjobb som arrangör. Anmälningsavgiften har ökat eftersom det i år blir extra finfina priser! 😃🏆

Anmälan är bindande och görs via mail till johanna@massiveperformance.se. Observera att vi behöver 10 anmälda deltagare för att genomföra tävlingen.

Vi kommer att utse vinnaren baserat på Wilks :) Det är Svenska Styrkelyftsförbundets regelverk som gäller i samtliga grenar. Läs mer här; http://www.styrkelyft.se/tavlingresultat/tavlingsbestammelser

View Event →
Oct
29
10:00 AM10:00

Static Monsters - Stockpress & Apollonmarklyft

Välkomna till en global tävling i stockpress och marklyft med Apollon!

Static Monsters kommer till Sverige! Den 29:e oktober tävlas det i stockpress och axelmark över hela världen. Alla är välkomna att delta, oavsett nivå och styrka. Damer tävlar i fyra olika viktklasser, 62,5kg - 72,5kg - 82,5kg - Öppen. Herrar tävlar också i fyra viktklasser, 80kg - 90kg - 105kg - Öppen. Invägning kan ske upp till 24 timmar innan start, alltså från kl 10.00 lördagen den 28:e oktober. Men information om specifika invägningstider kommer när det börjar närma sig.

VIKTKLASSER

I varje gren så har man tre försök på sig att lyfta så tungt som möjligt, precis som i styrkelyft. För att läsa alla regler, gå in på länken nedan;

TÄVLINGSREGLER

Anmälan sker via vår app, Gymsystem Boka (massiveperformanceab). Där skapar du ett konto, och kan boka in dig på tävlingen via vårt schema. Kostnaden för att delta är 100kr och kan betalas direkt i appen vid anmälan.

RANKING 2016 - Damer

RANKING 2016 - Herrar

#massiveperformance
#staticmonsters
#monstertotal

View Event →
Aug
19
10:00 AM10:00

MP International Strongwoman Show 2017

Välkommen till en tävling för starka kvinnor! (English below!)

Tillsammans med World Heavy Events Association arrangerar vi på Massive Performance en av de största Strongwoman-tävlingarna under 2017, med fyra viktklasser och kvalplatser till US World Championship i september!

Viktklasserna är följande;
-65kg
-75kg
-85kg
Öppen

Welcome to a competition for all powerful women!

Together with World Heavy Events Association, we are putting on one of the biggest strongwoman competitions of 2017, with four weight classes and qualifying spots for US World Championship in September!

The weight classes are as follows;
-65kg
-75kg
-85kg
Open


- - - - - PUBLIK - - - - - kommer in kostnadsfritt, ta med hela familjen och njut av en dag full av spännande grenar! Dryck och mat finns till försäljning.

- - - - - SPECTATORS - - - - - enter for free, bring your whole family to an adventurous day with lots of exciting events! Drinks and food are available for sale.


- - - - - DELTAGARE - - - - -

Anmälningsavgift TBA

WHEA’s antidoping-kontrakt måste skrivas under och skickas senast 19/5 2017

Förslag på boende;
Sjöbo Gästis http://www.sjobogastgifveri.se/
Ystad Saltsjöbad http://www.ysb.se/

- - - - - ATHLETES - - - - -

Entry fee TBA

WHEA’s antidoping contract must be signed and sent back on 19/5 2017 at the latest.

Suggested accommodation:
Sjöbo Gästis http://www.sjobogastgifveri.se/engelska/valkommen.aspx
Ystad Saltsjöbad http://www.ysb.se/?lang=en


EVENTS To Be Announced!

View Event →
Jul
20
to Jul 21

Sjöbo Marknad 2017

Självklart hittar ni oss i år igen på Sjöbo Marknad! Samma tid, samma plats! Kom och tävla med oss och vinn fina priser :) Vi erbjuder skugga, glädje och gemenskap i värmen!Självklart hittar ni oss i år igen på Sjöbo Marknad! Samma tid, samma plats och givetvis en ny spännande tävling! Kom och tävla med oss och vinn fina priser :) Vi erbjuder skugga, glädje och gemenskap i värmen! Häng med oss, ät munkar, jobba på bicepsflexen eller bara ha det grymt trevligt!

View Event →
Apr
14
10:00 AM10:00

Påsklyftet 2017

🏁 Presenteras i samarbete med Skyltcompaniet i Malmö AB 🏁

Välkommen till en styrkelyftstävling för ALLA! Vare sig du kommer som deltagare eller åskådare så kommer det bli en grymt spännande och rolig dag! Långfredagen har aldrig känts så kort! Ett perfekt event för familjen innan påskstöket tar vid 🐣 Mat, dryck och snacks kommer att finnas till försäljning under hela tävlingen.

--- Knäböj --- Bänkpress --- Marklyft ---

💪 Anmälningsavgift 300kr
💪 Anmälan senast 31/3
💪 Invägning 14/4 kl 08.00 - 09.00
💪 Regelgenomgång för lyftare ca 09.00
💪 Tävlingsstart 10.00

Anledningen till att vi infört anmälningsstopp 31/3 är att vi verkligen behöver kunna räkna på tider i förväg så att vi kan leverera en så absolut bra tävling som möjligt. Tyvärr har merparten av deltagarna anmält sig 1-2 veckor innan tidigare, och det gör det svårt att göra ett kanonjobb som arrangör. Anmälningsavgiften har ökat eftersom det i år blir extra finfina priser! 😃🏆

Har vi tillräckligt många deltagare så kör vi flera viktklasser. Vi kommer att utse vinnaren baserat på % av kroppsvikt, såvida jag inte kan räkna ut hur jag ska programmera Excel med Wilks.... Isåfall blir det Wilks :) Om vindarna är med oss så kanske vi dessutom kan lyckas få tävling sanktionerad av Svenska Styrkelyftsförbundet. Men jag vågar inte lämna några garantier! Oavsett så är det givetvis deras regelverk som gäller i samtliga grenar. Läs mer här; http://www.styrkelyft.se/tavlingresultat/tavlingsbestammelser

Mer information kommer i februari.

View Event →
Dec
3
10:00 AM10:00

Julalyftet 2016

Välkomna till årets jultävling!

Prova på att testa en nybörjartävling i styrkelyft! Man väger in innan tävlingen börjar och resultaten baseras på vad man lyfter i förhållande till sin kroppsvikt.

OBSERVERA att tävlingen riktar sig till nybörjare i styrkelyft - aktiva styrkelyftare får hålla sig i bältet fram till påsk, då vi kör en större tävling, öppen för alla. Förhoppningsvis med viktklasser :D

I styrkelyft så tävlar man med tre olika lyft;
-Knäböj
-Bänkpress
-Marklyft

Det finns några regler för att få godkända lyft;

Knäböj - Böjen ska vara tillräckligt djup, höftvecket ska vara under knäets högsta punkt när man är som djupast. Lyftet blir inte godkänt om man byter riktning någon gång på vägen upp (det är dock ok att stanna och sedan pressa på).

Bänkpress - Stången ska nudda bröstet och hållas stilla tills deltagaren får press-kommando av domaren. Stången ska hållas balanserad på raka armar innan den förs ner till bröstet. Stången får inte lov att byta riktning i lyftet (det är dock ok om den stannar och sedan går upp). Stången ska åter hållas balanserad på raka armar innan man får rack-kommando, först efter det så är lyftet klart.

Marklyft - Inga remmar är tillåtna. Stången får inte byta riktning under lyftet (den får dock stanna och sedan fortsätta upp). När lyftet fått godkänt av domare (ner-signal) så ska deltagaren hålla i stången och följa med på vägen ner, det är alltså inte tillåtet att släppa stången. Konventionell eller Sumo tillåtet.

Inga dräkter tillåtna i något av lyften. Knäskydd är okej men inte lindor. Bälte är tillåtet i samtliga lyft.

-Anmälan sker i vår app (såhär fixar du appen).
-Deltagare behöver vara minst 10 år.
-Medlemmar och icke-medlemmar är välkomna att ställa upp
-Anmälningsavgiften är 100kr och kan betalas i appen vid anmälan, i receptionen eller via BG 534-1078.

Hoppas vi ses på Massive i december!

View Event →
Aug
20
10:00 AM10:00

Sveriges Starkaste Kvinna -63kg

Varmt välkomna att delta på Sveriges Starkaste Kvinna -63kg!

Som det låter så behöver du alltså väga in på max 63kg för att få delta. I övrigt är det bra med stark vilja och kämpaglöd ;)


Domare: Josefin Brander

T-shirt & priser utgår till samtliga startande!
Cut efter tre grenar om det är fler än 12 deltagare
Sista anmälningsdag är 20/7

Anmälningsavgiften är 300kr och sätts in på BG 534-1078, märk SSK63. Anmälningsavgiften återbetalas inte i de fall en deltagare inte kommer till start.

OBS! --- Dopingtester kan förekomma på tävlingen. Personer som är avstängda eller dömda för dopingbrott får inte delta --- OBS!

Preliminära grenar (vikter ej satta ännu);

Medley - Farmers Walk / Däck
Hercules Hold
Kronlyft - För maxvikt
Pressmedley - Stock, Apollon, Hantel
Truckpull
Atlasstenar - Reps över ok Alt Stenserie

MER INFO (tex vikter) INOM KORT! :)

View Event →
May
7
9:30 AM09:30

Toughest Malmö 2016

Kom och titta och heja på när vårt grymma lag tar sig igenom Toughest - den tuffaste hinderbanan i norden! Vi ses på Ribban i Malmö lagom till Elitgruppen startar (för bästa möjliga inspiration!). Vi kommer finnas på plats hela dagen, så det går även bra att ansluta senare.

View Event →