Event

Filtering by: Event

Apr
21
11:00 AM11:00

WHEA Swedish Championships 2018

Välkommen till WHEA's svenska mästerskap i Strongwoman och Strongman!

Viktklasserna är följande;
Dam -55kg, -65kg, -75kg, -85kg, Öppen
Herr -70kg, -80kg, -90kg, -105kg, Öppen

Alla kan delta - vid stort antal deltagare inför vi en cut efter tre grenar. För att få delta måste man vara aktiv medlem i WHEA och ha skrivit på ett antidoping-kontrakt senast tre månader innan tävlingen. Ni som skrivit under kontraktet under 2017 behöver inte skriva på ett nytt under 2018.
 

Events;

(approx kg´s per weight class 55/65/75/85/85+, 70/80/90/105/105+)

 • Log reps in 1 minute 

 • (40/50/55/60/65, 70/80/90/100/110)
 • Conan walk (women 100-150, men 140-220)
 • Wrist-roller machine (approx 35kg for women, 65kg for men)
 • Deadlift max (last man/woman standing, no suit, no straps, no sumo).
 • Medley Drag/Pull
 • Atlas stones

The events are subject to change.

View Event →
Apr
15
9:00 AM09:00

Massive Boo(s)tcamp!

massive performance turf facility .jpg

Välkommen på en inspirationsdag i hälsans tecken hos oss på Massive Performance!

Vårt Massive Boo(s)tCamp innehåller allt du kan önska av en endorfinfylld dag - löpteknik, 3D-träning, styrkelyft/strong(wo)man och TRX! Det passar utmärkt om du vill ta chansen att prova på olika träningsformer på ett lättsamt sätt och en lagom nivå. Men, för dig som redan testat finns också möjligheten för riktigt tuffa utmaningar!

Förutom ett späckat träningsschema kommer vi också att ha en diskussionsbaserad föreläsning om mental och fysisk hälsa och vad det betyder för oss, samt kroppsbild och hur vi genom träningen kan förändra vårt sätt att se på oss själva. Både på utsidan och på insidan!

Fika och lunch ingår.

DAGENS UPPLÄGG

 • Pass 1, 45-60 min
 • Pass 2, 45-60 min
 • Lunch
 • Föreläsning
 • Pass 3, 60-75 min
 • Fika
 • Pass 4, 60-75 min

Vilka pass som kommer ligga var beror lite på antal anmälda. Mer information kommer närmre eventet! Anmälan sker direkt i vår app (eller via länken här i eventet) och är bindande. Du betalar din plats direkt vid bokning. Från 12 år.

LÄNK https://massiveperformanceab.gymsystem.se/member#/schedule/1/

Om du inte är medlem så skapar du ett konto på sidan/i appen för att kunna boka din plats.

Kostnaden är 799kr för medlemmar, och 899kr för icke-medlemmar (dock kan vi bara lägga ett pris i appen, dvs 799kr, vilket betyder att resterande betalas på dagen i kassan).

Välkomna till en fantastisk dag full av glädje och gemenskap!

View Event →
Mar
30
10:00 AM10:00

Påsklyftet 2018

påsklyftet.jpg

🏁 Presenteras i samarbete med Skyltcompaniet i Malmö AB 🏁

Välkommen till en styrkelyftstävling för ALLA! Vare sig du kommer som deltagare eller åskådare så kommer det bli en grymt spännande och rolig dag! Långfredagen har aldrig känts så kort! Ett perfekt event för familjen innan påskstöket tar vid 🐣 Mat, dryck och snacks kommer att finnas till försäljning under hela tävlingen. Det är öppet hus under hela tävlingen, så ta gärna med dina vänner och träna ett pass om ni ändå kommer och tittar! 

--- Knäböj --- Bänkpress --- Marklyft ---

💪 Anmälningsavgift 300kr
💪 Anmälan senast 18/3
💪 Invägning 30/3 kl 08.00 - 09.00
💪 Regelgenomgång för lyftare ca 09.00
💪 Tävlingsstart 10.00

Anledningen till att vi infört anmälningsstopp 31/3 är att vi verkligen behöver kunna räkna på tider i förväg så att vi kan leverera en så absolut bra tävling som möjligt. Tyvärr har merparten av deltagarna anmält sig 1-2 veckor innan tidigare, och det gör det svårt att göra ett kanonjobb som arrangör. Anmälningsavgiften har ökat eftersom det i år blir extra finfina priser! 😃🏆

Anmälan är bindande och görs via mail till johanna@massiveperformance.se. Observera att vi behöver 10 anmälda deltagare för att genomföra tävlingen.

Vi kommer att utse vinnaren baserat på Wilks :) Det är Svenska Styrkelyftsförbundets regelverk som gäller i samtliga grenar. Läs mer här; http://www.styrkelyft.se/tavlingresultat/tavlingsbestammelser

View Event →
Oct
29
10:00 AM10:00

Static Monsters - Stockpress & Apollonmarklyft

Välkomna till en global tävling i stockpress och marklyft med Apollon!

Static Monsters kommer till Sverige! Den 29:e oktober tävlas det i stockpress och axelmark över hela världen. Alla är välkomna att delta, oavsett nivå och styrka. Damer tävlar i fyra olika viktklasser, 62,5kg - 72,5kg - 82,5kg - Öppen. Herrar tävlar också i fyra viktklasser, 80kg - 90kg - 105kg - Öppen. Invägning kan ske upp till 24 timmar innan start, alltså från kl 10.00 lördagen den 28:e oktober. Men information om specifika invägningstider kommer när det börjar närma sig.

VIKTKLASSER

I varje gren så har man tre försök på sig att lyfta så tungt som möjligt, precis som i styrkelyft. För att läsa alla regler, gå in på länken nedan;

TÄVLINGSREGLER

Anmälan sker via vår app, Gymsystem Boka (massiveperformanceab). Där skapar du ett konto, och kan boka in dig på tävlingen via vårt schema. Kostnaden för att delta är 100kr och kan betalas direkt i appen vid anmälan.

RANKING 2016 - Damer

RANKING 2016 - Herrar

#massiveperformance
#staticmonsters
#monstertotal

View Event →
Workshop with Nick Tumminello
Aug
26
8:30 AM08:30

Workshop with Nick Tumminello

Join Nick at this Personal Training workshop at Massive Performance in Sjöbo, Sweden, for a one-day learning opportunity where you will discover his most effective battle-tested methods and system for programming and training. The complex, often confusing world of fitness and training will be made clear and simple so that you can take what you learn and begin using it immediately with your clients. This isn’t information you can learn online or at your typical conference or seminar! It’s an intensive experience and opportunity to learn from one of the industry’s best.

View Event →
Aug
19
10:00 AM10:00

MP International Strongwoman Show 2017

Välkommen till en tävling för starka kvinnor! (English below!)

Tillsammans med World Heavy Events Association arrangerar vi på Massive Performance en av de största Strongwoman-tävlingarna under 2017, med fyra viktklasser och kvalplatser till US World Championship i september!

Viktklasserna är följande;
-65kg
-75kg
-85kg
Öppen

Welcome to a competition for all powerful women!

Together with World Heavy Events Association, we are putting on one of the biggest strongwoman competitions of 2017, with four weight classes and qualifying spots for US World Championship in September!

The weight classes are as follows;
-65kg
-75kg
-85kg
Open


- - - - - PUBLIK - - - - - kommer in kostnadsfritt, ta med hela familjen och njut av en dag full av spännande grenar! Dryck och mat finns till försäljning.

- - - - - SPECTATORS - - - - - enter for free, bring your whole family to an adventurous day with lots of exciting events! Drinks and food are available for sale.


- - - - - DELTAGARE - - - - -

Anmälningsavgift TBA

WHEA’s antidoping-kontrakt måste skrivas under och skickas senast 19/5 2017

Förslag på boende;
Sjöbo Gästis http://www.sjobogastgifveri.se/
Ystad Saltsjöbad http://www.ysb.se/

- - - - - ATHLETES - - - - -

Entry fee TBA

WHEA’s antidoping contract must be signed and sent back on 19/5 2017 at the latest.

Suggested accommodation:
Sjöbo Gästis http://www.sjobogastgifveri.se/engelska/valkommen.aspx
Ystad Saltsjöbad http://www.ysb.se/?lang=en


EVENTS To Be Announced!

View Event →
Jul
20
to Jul 21

Sjöbo Marknad 2017

Självklart hittar ni oss i år igen på Sjöbo Marknad! Samma tid, samma plats! Kom och tävla med oss och vinn fina priser :) Vi erbjuder skugga, glädje och gemenskap i värmen!Självklart hittar ni oss i år igen på Sjöbo Marknad! Samma tid, samma plats och givetvis en ny spännande tävling! Kom och tävla med oss och vinn fina priser :) Vi erbjuder skugga, glädje och gemenskap i värmen! Häng med oss, ät munkar, jobba på bicepsflexen eller bara ha det grymt trevligt!

View Event →
May
20
10:00 AM10:00

Golfens Dag tillsammans med Sjöbo Golfklubb

Golfens Dag 2017

Det blir en dag i golfens tecken då vi diskuterar hur vi kan optimera både golfen och träningen inför den! Tillsammans med Andreas Wistrand från Wistrand Golf går vi igenom vanliga tekniska fel och fysiska begränsningar som vi med små medel kan korrigera.

Mer information kommer!

View Event →
Mar
26
3:00 PM15:00

Träningsglädje, motivation och målsättningsarbete!

På grund av att den förra föreläsningen blev en sån succé så kör vi en favorit i repris!

Martin Rosell bryter ner allt det där svåra i små hanterbara bitar! Med dig får du verktyg för att hålla dig motiverad, nå dina mål och hitta ett starkt syfte med träningen! Då blir det enkelt att hålla igång, även när grillen, julskinkor eller soffan lockar :)

Kostnaden för att delta är 200kr. Betalas på BG 534-1078 alternativt i receptionen samma dag! Kom gärna några minuter innan :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ett seminarium om motivation, träningsglädje och målsättningsarbete;

Föreläsning om de faktorer som är avgörande för framgång i träning på såväl elit som motionärsnivå. Hur man skapar och bibehåller motivation, hur man arbetar med målsättningar på ett framgångsrikt sätt samt hur rätt form av självkritik både kan ge träningsglädje och möjliggöra vidareutveckling, är några av de ämnen som behandlas i denna presentation.

Martin Rosell blev nominerad till guldhjärtat som årets PT 2014, deltagare i SM i styrkelyft, tidigare aktiv som professionell golfspelare och före detta tränare till kampsportare på internationell elitnivå. Martin har föreläst i snart tio år och har varit riksansvarig för utbildning i tränings- och näringslära inom Fitness24seven.

View Event →
Mar
12
3:00 PM15:00

Prova på Armbrytning!

Visste ni att Sveriges armbrytare är några av de bästa i världen?

Nu har du chansen att få en ordentlig genomgång av grundtekniken i armbrytning! Daniel Lund visar hur det går till, berättar vad man behöver tänka på teknikmässigt och ni får en chans att testa er styrka.

Daniel kommer att ha med sig ett tvättäkta armbrytarbord, så ni får chansen att testa armbrytning under samma förhållanden som på tävling.

Vi kör igång kl 15.00 och håller på tills vi är klara, dock max två timmar så armarna inte trillar av!

Anmäl dig via mail till info@massiveperformance.se eller på eventsidan på facebook! https://www.facebook.com/events/349683055419002/

View Event →
Feb
19
10:00 AM10:00

Box to Believe - Workshop med Katra Bryson

Box to Believe - Stress Management and Maintenance

Most of us start the year motivated but come February and we start to settle into familiar patterns it can be easy to fall off track, fall back into bad habits and forget all about those goals and dreams we have set for ourselves.

This workshop shows you how to stay on track with your health fitness goals and manage your stress levels to stay off the punchline

Stress can become a habit and a pattern in itself. Stress is often the thing that throws us off track. We become stressed so we overeat, we stop looking after ourselves.

Using a unique mindset coaching system, Box to Believe teaches EXACTLY how to re-train your brain to overcome stress and self doubt, whist learning to Box in a fun and supportive environment.

Learn effective stress management techniques to stay strong and focused, no matter what punches life throws at you

What you will learn:

 • How boxing can make you feel strong, empowered and confident and how to take these feelings into your everyday life.
 • What's really going on in your brain - the secrets to re-training your brain to overcome your own internal opponents and limiting beliefs.
 • How to switch on inner confidence and love your body.
 • Your emotional recipes - how to set yourself up for success and master the skill of self-belief.
 • A new skill and an exciting way to make the hard stuff in life fun.
 • Defences for every shot life's going to throw at you.
 • Why you need to 'shadow box' - how everything in life is a skill and how to create new habits and real transformation.
 • Why everyone need a 'team in their corner' - how to create better connections and find the support you need to feel strong, confident and empowered.
 • Relaxation strategies to help you find balance and inner calm.

The workshop introduces the principles of Kat Bryson's Box to Believe self development programme as seen in The Telegraph (http://www.telegraph.co.uk/wellbeing/mood-and-mind/can-a-boxing-retreat-improve-your-mental-health/)

For further details on Box to Believe and to join the free facebook support group visit https://katrabryson.clickfunnels.com/optin

Itinerary

10am - Welcome and Introductions.

10.30-12pm - Boxing and fitness session. Fun workout teaching all the basics of boxing which you will then practice on the focus pads and bags. Learn how exercise can be fun and experience the best form of stress release EVER!

12pm - 1pm - Stress Management Strategies. Learn what causes stress, how it effects both body and mind and what to do about it. Learn effective stratgies to go from stressed to strong in minutes

1pm - 2.30pm - Relaxation workshop - yoga and mediation session to leave you feeling balanced, strong and energised

Drinks and healthy snacks provided!

View Event →
Jan
18
6:00 PM18:00

Trivselkväll på Sjöbo Golfklubb

Det blir en kväll i golfens tecken då vi diskuterar hur vi kan optimera både golfen och träningen inför den! Tillsammans med Andreas Wistrand från Wistrand Golf går vi igenom vanliga tekniska fel och fysiska begränsningar som vi med små medel kan korrigera.

Passa på att testa att svinga i studion, fråga om övningar och rörlighet och lär dig något nytt om både knopp och kropp!

View Event →
Dec
28
9:00 AM09:00

Styrkelyft och Tyngdlyftning med Lance Goyke & Tony Guiliano

Välkommen till en lärorik dag där vi tillsammans med Lance Goyke och Tony Guiliano från Indianapolis Fitness and Sports Training (USA) går igenom de tekniska lyften i både Styrkelyft och Tyngdlyftning!

Styrkelyft kl 09.00-11.00
Tyngdlyftning kl 12.00-14.00

Kostnaden för att delta på en av workshoparna är 599kr, och att delta på båda kostar 999kr. Du behöver inte vara medlem. Anmäl dig på isa@massiveperformance.se (anmälan är bindande). Begränsat antal platser!

Indianapolis Fitness and Sports Training har flera år i rad fått utmärkelser för att vara ett av USA:s tio bästa gym. Du kan läsa mer om IFAST på deras hemsida; www.indianapolisfitnessandsportstraining.com

Learning the Big Three: Optimizing the squat, bench, and deadlift

Powerlifting is a great way to build strength and give you direction in your training. The issue is that there are so many ways to do it! How are you supposed to know which way is correct?

Join us for two hours of intensive thinking and experimenting as we help you find the foot position, exercise variation, and progression that works for YOU.

Lance promises that nobody leaves without feeling better about their lifts :)

= = = = = = = = = = = = = = =

Learning the Olympic Lifts: Dial in

The snatch and clean & jerk are the most complex lifts that most lifters will ever attempt. The biggest problem that people run into is that they just try to do everything all at once, get frustrated, and then give up.

Using a very specific exercise progression, Lance makes learning the lifts manageable. He promises that nobody leaves without feeling better about their lifts ;)

= = = = = = = = = = = = = = =

Lance Goyke, CSCS, Pn1, is a coach based in Indianapolis, Indiana. He has instructed for USA Weightlifting, run college courses on functional anatomy, and mentored hundreds of students outside of his coaching hours. For more from Lance, sign up at www.lancegoyke.com.

View Event →
Dec
3
10:00 AM10:00

Julalyftet 2016

Välkomna till årets jultävling!

Prova på att testa en nybörjartävling i styrkelyft! Man väger in innan tävlingen börjar och resultaten baseras på vad man lyfter i förhållande till sin kroppsvikt.

OBSERVERA att tävlingen riktar sig till nybörjare i styrkelyft - aktiva styrkelyftare får hålla sig i bältet fram till påsk, då vi kör en större tävling, öppen för alla. Förhoppningsvis med viktklasser :D

I styrkelyft så tävlar man med tre olika lyft;
-Knäböj
-Bänkpress
-Marklyft

Det finns några regler för att få godkända lyft;

Knäböj - Böjen ska vara tillräckligt djup, höftvecket ska vara under knäets högsta punkt när man är som djupast. Lyftet blir inte godkänt om man byter riktning någon gång på vägen upp (det är dock ok att stanna och sedan pressa på).

Bänkpress - Stången ska nudda bröstet och hållas stilla tills deltagaren får press-kommando av domaren. Stången ska hållas balanserad på raka armar innan den förs ner till bröstet. Stången får inte lov att byta riktning i lyftet (det är dock ok om den stannar och sedan går upp). Stången ska åter hållas balanserad på raka armar innan man får rack-kommando, först efter det så är lyftet klart.

Marklyft - Inga remmar är tillåtna. Stången får inte byta riktning under lyftet (den får dock stanna och sedan fortsätta upp). När lyftet fått godkänt av domare (ner-signal) så ska deltagaren hålla i stången och följa med på vägen ner, det är alltså inte tillåtet att släppa stången. Konventionell eller Sumo tillåtet.

Inga dräkter tillåtna i något av lyften. Knäskydd är okej men inte lindor. Bälte är tillåtet i samtliga lyft.

-Anmälan sker i vår app (såhär fixar du appen).
-Deltagare behöver vara minst 10 år.
-Medlemmar och icke-medlemmar är välkomna att ställa upp
-Anmälningsavgiften är 100kr och kan betalas i appen vid anmälan, i receptionen eller via BG 534-1078.

Hoppas vi ses på Massive i december!

View Event →
Nov
27
9:00 AM09:00

Julskyltning 2016, 27/11 kl 09.00 - 13.00

På söndag 27/11 är ni välkomna på Julskyltning hos oss! Vi kommer ha lite provsmakning av produkter, erbjudanden för personlig träning och så får ni träffa vår nya massör/akupunkturist och personlige tränare David Härstedt!

Vi har öppet mellan kl 09.00 och 13.00. Öppet Hus för icke-medlemmar som vill testa på gymmet!

David kommer att börja främst med massage och akupunktur, därefter så kommer han gradvis öka sin tjänstegrad och ta klienter för personlig träning under 2017. 

Vi ses på söndag!

View Event →
Nov
17
7:30 AM07:30

Den friska arbetsplatsen

Ledarskap som gör dig starkare - friskare - gladare!

Starta dagen med en kick!

Tid: Torsdag 17 nov 07.30-09.30 (mingel från 07.30 - start 08.00)
Plats: Massive Performance, Södergatan 7G, 275 31 Sjöbo

Massive Performance och Carina Jönsson Consulting i samarbete kickar igång dagen för dig som är ledare/chef. Isa och Carina skall tillsammans ge dig näring och inspiration till att fortsatt utveckla dig och ditt företag - Bli den bästa, friska arbetsplatsen.

Anmälan senast 14 nov. https://simplesignup.se/event/85060

www.massiveperformance.se
www.cjconsulting.se

View Event →
3D Movement - Bulletproof Body, LONDON
Jul
31
11:00 AM11:00

3D Movement - Bulletproof Body, LONDON

LONDON WORKSHOP

No matter if we are elite athletes, soccer moms, happy amateurs or rehabbing from injury, we all have one thing in common - we want our bodies to feel good and to stay injury free!

This is also a good opportunity for anyone who's suffered from foot/knee pain, SI-joint or hip pain, lower back or T-spine pain, and scapular/shoulder/elbow problems to find strategies to avoid future pain.

So how can we accomplish this?

In this workshop we'll look at how the body absorbs and generate force, and then self assess our bodies in a few easy steps. You'll be shown how you can easily work on balancing out your weaknesses with simple complementary exercises to your current exercise regimen.

We'll also have a look at manual techniques you can use to correct any not-so-optimal movement patterns, so that you can become stronger, more efficient and of course, stay injury free.

For anyone who requires any extra help with pain or poor movement patterns, you can apply for a free sessions here; https://www.facebook.com/isaolsson/posts/10153541378827190

OR, book a time slot by emailing isa@massiveperformance.se

View Event →
Jul
21
to Jul 22

Sjöbo Marknad 2016

 • Marknadsplatsen Sjöbo Sweden (map)
 • Google Calendar ICS

Välkommen att besöka oss på Sjöbo Marknad! Vi kommer att finnas på samma ställe som förra året - mellan övergången vid ån och ingången till Folkets Park (gången längst ifrån Östergatan). Även detta året kommer vi ha tävlingar med fina priser, försäljning av gymkort, kosttillskott och kläder!

View Event →