Back to All Events

Påsklyftet 2018

påsklyftet.jpg

🏁 Presenteras i samarbete med Skyltcompaniet i Malmö AB 🏁

Välkommen till en styrkelyftstävling för ALLA! Vare sig du kommer som deltagare eller åskådare så kommer det bli en grymt spännande och rolig dag! Långfredagen har aldrig känts så kort! Ett perfekt event för familjen innan påskstöket tar vid 🐣 Mat, dryck och snacks kommer att finnas till försäljning under hela tävlingen. Det är öppet hus under hela tävlingen, så ta gärna med dina vänner och träna ett pass om ni ändå kommer och tittar! 

--- Knäböj --- Bänkpress --- Marklyft ---

💪 Anmälningsavgift 300kr
💪 Anmälan senast 18/3
💪 Invägning 30/3 kl 08.00 - 09.00
💪 Regelgenomgång för lyftare ca 09.00
💪 Tävlingsstart 10.00

Anledningen till att vi infört anmälningsstopp 31/3 är att vi verkligen behöver kunna räkna på tider i förväg så att vi kan leverera en så absolut bra tävling som möjligt. Tyvärr har merparten av deltagarna anmält sig 1-2 veckor innan tidigare, och det gör det svårt att göra ett kanonjobb som arrangör. Anmälningsavgiften har ökat eftersom det i år blir extra finfina priser! 😃🏆

Anmälan är bindande och görs via mail till johanna@massiveperformance.se. Observera att vi behöver 10 anmälda deltagare för att genomföra tävlingen.

Vi kommer att utse vinnaren baserat på Wilks :) Det är Svenska Styrkelyftsförbundets regelverk som gäller i samtliga grenar. Läs mer här; http://www.styrkelyft.se/tavlingresultat/tavlingsbestammelser