Back to All Events

Påsklyftet 2017

🏁 Presenteras i samarbete med Skyltcompaniet i Malmö AB 🏁

Välkommen till en styrkelyftstävling för ALLA! Vare sig du kommer som deltagare eller åskådare så kommer det bli en grymt spännande och rolig dag! Långfredagen har aldrig känts så kort! Ett perfekt event för familjen innan påskstöket tar vid 🐣 Mat, dryck och snacks kommer att finnas till försäljning under hela tävlingen.

--- Knäböj --- Bänkpress --- Marklyft ---

💪 Anmälningsavgift 300kr
💪 Anmälan senast 31/3
💪 Invägning 14/4 kl 08.00 - 09.00
💪 Regelgenomgång för lyftare ca 09.00
💪 Tävlingsstart 10.00

Anledningen till att vi infört anmälningsstopp 31/3 är att vi verkligen behöver kunna räkna på tider i förväg så att vi kan leverera en så absolut bra tävling som möjligt. Tyvärr har merparten av deltagarna anmält sig 1-2 veckor innan tidigare, och det gör det svårt att göra ett kanonjobb som arrangör. Anmälningsavgiften har ökat eftersom det i år blir extra finfina priser! 😃🏆

Har vi tillräckligt många deltagare så kör vi flera viktklasser. Vi kommer att utse vinnaren baserat på % av kroppsvikt, såvida jag inte kan räkna ut hur jag ska programmera Excel med Wilks.... Isåfall blir det Wilks :) Om vindarna är med oss så kanske vi dessutom kan lyckas få tävling sanktionerad av Svenska Styrkelyftsförbundet. Men jag vågar inte lämna några garantier! Oavsett så är det givetvis deras regelverk som gäller i samtliga grenar. Läs mer här; http://www.styrkelyft.se/tavlingresultat/tavlingsbestammelser

Mer information kommer i februari.