Back to All Events

Träningsglädje, motivation och målsättningsarbete!

På grund av att den förra föreläsningen blev en sån succé så kör vi en favorit i repris!

Martin Rosell bryter ner allt det där svåra i små hanterbara bitar! Med dig får du verktyg för att hålla dig motiverad, nå dina mål och hitta ett starkt syfte med träningen! Då blir det enkelt att hålla igång, även när grillen, julskinkor eller soffan lockar :)

Kostnaden för att delta är 200kr. Betalas på BG 534-1078 alternativt i receptionen samma dag! Kom gärna några minuter innan :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ett seminarium om motivation, träningsglädje och målsättningsarbete;

Föreläsning om de faktorer som är avgörande för framgång i träning på såväl elit som motionärsnivå. Hur man skapar och bibehåller motivation, hur man arbetar med målsättningar på ett framgångsrikt sätt samt hur rätt form av självkritik både kan ge träningsglädje och möjliggöra vidareutveckling, är några av de ämnen som behandlas i denna presentation.

Martin Rosell blev nominerad till guldhjärtat som årets PT 2014, deltagare i SM i styrkelyft, tidigare aktiv som professionell golfspelare och före detta tränare till kampsportare på internationell elitnivå. Martin har föreläst i snart tio år och har varit riksansvarig för utbildning i tränings- och näringslära inom Fitness24seven.

Earlier Event: March 12
Prova på Armbrytning!
Later Event: April 14
Påsklyftet 2017