Back to All Events

Static Monsters - Stockpress & Apollonmarklyft

Välkomna till en global tävling i stockpress och marklyft med Apollon!

Static Monsters kommer till Sverige! Den 29:e oktober tävlas det i stockpress och axelmark över hela världen. Alla är välkomna att delta, oavsett nivå och styrka. Damer tävlar i fyra olika viktklasser, 62,5kg - 72,5kg - 82,5kg - Öppen. Herrar tävlar också i fyra viktklasser, 80kg - 90kg - 105kg - Öppen. Invägning kan ske upp till 24 timmar innan start, alltså från kl 10.00 lördagen den 28:e oktober. Men information om specifika invägningstider kommer när det börjar närma sig.

VIKTKLASSER

I varje gren så har man tre försök på sig att lyfta så tungt som möjligt, precis som i styrkelyft. För att läsa alla regler, gå in på länken nedan;

TÄVLINGSREGLER

Anmälan sker via vår app, Gymsystem Boka (massiveperformanceab). Där skapar du ett konto, och kan boka in dig på tävlingen via vårt schema. Kostnaden för att delta är 100kr och kan betalas direkt i appen vid anmälan.

RANKING 2016 - Damer

RANKING 2016 - Herrar

#massiveperformance
#staticmonsters
#monstertotal

Earlier Event: August 26
Workshop with Nick Tumminello
Later Event: March 30
Påsklyftet 2018