KONTAKTA OSS

Använd formuläret till höger för att nå oss på mailen. Vi återkommer så fort vi kan!

Du kan även besöka eller ringa oss på öppettider;

Massive Performance AB
Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

0416 - 73 00 33

Vill du maila oss från din egen mailklient nås vi enklast på nedanstående mail;

info@massiveperformance.se

PT, Massage och Behandlingar

För frågor om Personlig Träning, 3D-Träning, Behandlingar och för att boka konsultationer kan du kontakta Jenny eller Isa direkt via mail;

jenny@massiveperformance.se

isa@massiveperformance.se

Södergatan 7G
275 31, Sjöbo

0416730033

Massive Performance är en träningsanläggning i världsklass för dig som vill förbättra din hälsa! Här stärker vi både insidan och utsidan. Vi erbjuder personlig träning, 3D-träning, gruppträning, styrketräning, TRX samt utrustning från Eleiko och Hammer Strength. Vi säljer även kosttillskott från Tyngre och träningskläder.

Kalender

Back to All Events

Static Monsters - Stockpress & Apollonmarklyft

Välkomna till en global tävling i stockpress och marklyft med Apollon!

Static Monsters kommer till Sverige! Den 29:e oktober tävlas det i stockpress och axelmark över hela världen. Alla är välkomna att delta, oavsett nivå och styrka. Damer tävlar i fyra olika viktklasser, 62,5kg - 72,5kg - 82,5kg - Öppen. Herrar tävlar också i fyra viktklasser, 80kg - 90kg - 105kg - Öppen. Invägning kan ske upp till 24 timmar innan start, alltså från kl 10.00 lördagen den 28:e oktober. Men information om specifika invägningstider kommer när det börjar närma sig.

VIKTKLASSER

I varje gren så har man tre försök på sig att lyfta så tungt som möjligt, precis som i styrkelyft. För att läsa alla regler, gå in på länken nedan;

TÄVLINGSREGLER

Anmälan sker via vår app, Gymsystem Boka (massiveperformanceab). Där skapar du ett konto, och kan boka in dig på tävlingen via vårt schema. Kostnaden för att delta är 100kr och kan betalas direkt i appen vid anmälan.

RANKING 2016 - Damer

RANKING 2016 - Herrar

#massiveperformance
#staticmonsters
#monstertotal

Earlier Event: August 26
Workshop with Nick Tumminello