Back to All Events

Föreläsning - Träningsglädje, motivation & målsättningsarbete

[INFORMATION NEDAN] --- Samtliga deltagare i Nyårslöftet är inbjudna till föreläsningen utan kostnad. Deltagare som vill delta men inte är anmälda till Nyårslöftet 2017 betalar 200kr för att delta. Betalas i receptionen samma dag! Kom gärna några minuter innan :)

Anmäl dig till nyårslöftet här;
http://www.massiveperformance.se/nyheter/2016/12/12/redo-fr-frndring-nyrslftet-2017

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ett seminarium om motivation, träningsglädje och målsättningsarbete;

Föreläsning om de faktorer som är avgörande för framgång i träning på såväl elit som motionärsnivå. Hur man skapar och bibehåller motivation, hur man arbetar med målsättningar på ett framgångsrikt sätt samt hur rätt form av självkritik både kan ge träningsglädje och möjliggöra vidareutveckling, är några av de ämnen som behandlas i denna presentation.

Martin Rosell blev nominerad till guldhjärtat som årets PT 2014, deltagare i SM i styrkelyft, tidigare aktiv som professionell golfspelare och före detta tränare till kampsportare på internationell elitnivå. Martin har föreläst i snart tio år och har varit riksansvarig för utbildning i tränings- och näringslära inom Fitness24seven.

Eventet på Facebook; https://www.facebook.com/events/1902180463346225/