KONTAKTA OSS

Använd formuläret till höger för att nå oss på mailen. Vi återkommer så fort vi kan!

Du kan även besöka eller ringa oss på öppettider;

Massive Performance AB
Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

0416 - 73 00 33

Vill du maila oss från din egen mailklient nås vi enklast på nedanstående mail;

info@massiveperformance.se

PT, Massage och Behandlingar

För frågor om Personlig Träning, 3D-Träning, Behandlingar och för att boka konsultationer kan du kontakta Jenny eller Isa direkt via mail;

jenny@massiveperformance.se

isa@massiveperformance.se

Södergatan 7G
275 31, Sjöbo

0416730033

Massive Performance är en träningsanläggning i världsklass för dig som vill förbättra din hälsa! Här stärker vi både insidan och utsidan. Vi erbjuder personlig träning, 3D-träning, gruppträning, styrketräning, TRX samt utrustning från Eleiko och Hammer Strength. Vi säljer även kosttillskott från Tyngre och träningskläder.

Kalender

Back to All Events

Sjöbo Marknad 2017


Självklart hittar ni oss i år igen på Sjöbo Marknad! Samma tid, samma plats! Kom och tävla med oss och vinn fina priser :) Vi erbjuder skugga, glädje och gemenskap i värmen!Självklart hittar ni oss i år igen på Sjöbo Marknad! Samma tid, samma plats och givetvis en ny spännande tävling! Kom och tävla med oss och vinn fina priser :) Vi erbjuder skugga, glädje och gemenskap i värmen! Häng med oss, ät munkar, jobba på bicepsflexen eller bara ha det grymt trevligt!