KONTAKTA OSS

Använd formuläret till höger för att nå oss på mailen. Vi återkommer så fort vi kan!

Du kan även besöka eller ringa oss på öppettider;

Massive Performance AB
Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

0416 - 73 00 33

Vill du maila oss från din egen mailklient nås vi enklast på nedanstående mail;

info@massiveperformance.se

PT, Massage och Behandlingar

För frågor om Personlig Träning, 3D-Träning, Behandlingar och för att boka konsultationer kan du kontakta Jenny eller Isa direkt via mail;

jenny@massiveperformance.se

isa@massiveperformance.se

Södergatan 7G
275 31, Sjöbo

0416730033

Massive Performance är en träningsanläggning i världsklass för dig som vill förbättra din hälsa! Här stärker vi både insidan och utsidan. Vi erbjuder personlig träning, 3D-träning, gruppträning, styrketräning, TRX samt utrustning från Eleiko och Hammer Strength. Vi säljer även kosttillskott från Tyngre och träningskläder.

Kalender

Julalyftet 2016

Välkomna till årets jultävling!

Prova på att testa en nybörjartävling i styrkelyft! Man väger in innan tävlingen börjar och resultaten baseras på vad man lyfter i förhållande till sin kroppsvikt.

OBSERVERA att tävlingen riktar sig till nybörjare i styrkelyft - aktiva styrkelyftare får hålla sig i bältet fram till påsk, då vi kör en större tävling, öppen för alla. Förhoppningsvis med viktklasser :D

I styrkelyft så tävlar man med tre olika lyft;
-Knäböj
-Bänkpress
-Marklyft

Det finns några regler för att få godkända lyft;

Knäböj - Böjen ska vara tillräckligt djup, höftvecket ska vara under knäets högsta punkt när man är som djupast. Lyftet blir inte godkänt om man byter riktning någon gång på vägen upp (det är dock ok att stanna och sedan pressa på).

Bänkpress - Stången ska nudda bröstet och hållas stilla tills deltagaren får press-kommando av domaren. Stången ska hållas balanserad på raka armar innan den förs ner till bröstet. Stången får inte lov att byta riktning i lyftet (det är dock ok om den stannar och sedan går upp). Stången ska åter hållas balanserad på raka armar innan man får rack-kommando, först efter det så är lyftet klart.

Marklyft - Inga remmar är tillåtna. Stången får inte byta riktning under lyftet (den får dock stanna och sedan fortsätta upp). När lyftet fått godkänt av domare (ner-signal) så ska deltagaren hålla i stången och följa med på vägen ner, det är alltså inte tillåtet att släppa stången. Konventionell eller Sumo tillåtet.

Inga dräkter tillåtna i något av lyften. Knäskydd är okej men inte lindor. Bälte är tillåtet i samtliga lyft.

-Anmälan sker i vår app (såhär fixar du appen).
-Deltagare behöver vara minst 10 år.
-Medlemmar och icke-medlemmar är välkomna att ställa upp
-Anmälningsavgiften är 100kr och kan betalas i appen vid anmälan, i receptionen eller via BG 534-1078.

Hoppas vi ses på Massive i december!