Är du redo att börja träna?

Underbart! Då kör vi! Om du aldrig har varit hos oss tidigare så vill vi gärna boka in ett första möte med dig så att vi kan hjälpa dig få bästa möjliga start hos oss på Massive Performance. Om du är helt ny så får du dessutom testa gymmet och gruppträningspassen helt kostnadsfritt i en hel vecka. Då får du chansen att känna efter om Massive är rätt för dig!

Ny på gymmet?

Ladda ner vår app Gymsystem Boka, fyll i anläggnings-ID "massiveperformanceab" (i ett ord) och skapa ett nytt konto. Gå därefter in i butiken och teckna "MP Fri Provvecka". Nu kan du boka pass eller boka ett möte med oss! Om du sitter vid en dator kan du skapa konto på den här länken; Gymsystem Boka via Dator. Ditt första medlemsmöte bokar du enkelt in via knappen nedan.

Har du redan ETT konto hos oss?

Om du redan testat på och vill teckna ett träningskort så kan du antingen komma in på våra öppettider, eller teckna kort direkt via knappen ovan, eller via länk - Bli Medlem. Observera att specialkort för barn, särskilda företag eller avtal måste tecknas på öppettider i receptionen. För att boka in ett utvecklingssamtal, eller boka någon av våra andra tjänster, boka in dig via någon av knapparna nedan.


Boka in en av våra populära tjänster


Boka in ditt medlemsmöte

För alla nya medlemmar erbjuder vi ett medlemsmöte. Medlemsmötet tar ca 20-25 minuter. Du kan boka nedan på länken, eller via mail på info@massiveperformance.se om du inte hittar en tid som passar. Vi är flexibla! Det vi hjälper dig med är rekommendationer för till exempel vilka gruppträningspass som kan passa dig, en genomgång av maskinerna eller allmänna råd i hur ofta/länge du bör träna. Känner du att du behöver mer hjälp har vi också Personlig Träning, som utformas helt efter dina behov (se nedan).

Boka in ett utvecklingssamtal

Om du redan tränar hos oss, vare sig du kommer in varje vecka eller inte, så vill vi givetvis hjälpa dig att hålla motivationen upp så bra vi kan! Utvecklingssamtalet rekommenderar vi att du bokar in 4-6 gånger om året, så att vi hela tiden kan hjälpa dig att nå framåt i din träning. Kanske känner du att utvecklingen står stilla, eller så behöver du kanske en ny övning, eller helt enkelt rekommendationer för hur du kan förändra eller förbättra din träning. Vi hjälper dig att hamna på rätt spår om du kommer av träningen.


Personlig Träning

Om du behöver lite extra hjälp att komma igång så är Personlig Träning ett perfekt alternativ! Det passar även dig som känner att du “fastnat” i din träning och vill ha hjälp att nå nästa nivå. Personlig Träning kan vara allt ifrån 1 till 20 timmar, beroende på dina behov. Börja med att boka en kostnadsfri konsultation, så kan vi rekommendera rätt alternativ för dig!

Specialkurser

Förutom att erbjuda personligt anpassad träning så erbjuder vi även en del specialkurser, som körs i små grupper och har ett specifikt mål. För tillfället så erbjuder vi Ryttarträning, Styrkelyftskurser i Knäböj, Bänkpress och Marklyft, samt Viktnedgång.


Smärtproblematik och 3D-träning

Vi tycker bäst om att jobba skadeförebyggande, men ibland så är skadan redan skedd, eller smärtan kommen, och då gör vi vårt absolut bästa för att hjälpa dig ur din problematik. Vi är utbildade under Evidensbaserad Praktiks forskningsbaserade metoder och är rörelsecoacher. Det betyder att vi till skillnad från en sjukgymnast, massör, kiropraktor eller naprapat fokuserar lite mer på hur du rör dig, och vilka rörelser du behöver kunna bemästra till exempel i ditt arbete eller din sport. Utifrån det jobbar vi med både rörelse och behandling för att du ska bli så bra som möjligt. Mycket av tänket bottnar i den så kallade 3D-träningen, där vi ser till att jobba igenom varje led och sedan se till att din rörelse är “ledvänlig” och att du inte tar emot onödig belastning med dina leder, utan din muskulatur. Här kan du även boka tid med Isa Olsson.

Svensk Massage & Trigger

Ibland är det skönt att få en genomgång av hela kroppen, antingen genom en lite mjukare svensk massage, eller den lite tuffare triggerpunktsbehandlingen. Cecilia Forsgren är utbildad och diplomerad inom båda disciplinerna och ser till att du lämnar Massive med en lösare, skönare och framförallt mer avslappnad kropp!

Du kan även be efter en mjukare behandling med essentiella oljor om du inte tycker om när det gör ont (som exemplevis i triggerbehandlingen) och bara få till en riktigt härlig avslappning genom kroppen. Massage måste inte alltid göra ont, och ibland är den precis lika bra för knoppen som för kroppen.


Välkommen till Massive!

Massive Performance AB

Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

Receptionstelefonen - 0722 03 17 61