KONTAKTA OSS

Använd formuläret till höger för att nå oss på mailen. Vi återkommer så fort vi kan!

Du kan även besöka eller ringa oss på öppettider;

Massive Performance AB
Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

0416 - 73 00 33

Vill du maila oss från din egen mailklient nås vi enklast på nedanstående mail;

info@massiveperformance.se

PT, Massage och Behandlingar

För frågor om Personlig Träning, 3D-Träning, Behandlingar och för att boka konsultationer kan du kontakta Jenny eller Isa direkt via mail;

jenny@massiveperformance.se

isa@massiveperformance.se

Södergatan 7G
275 31, Sjöbo

0416730033

Massive Performance är en träningsanläggning i världsklass för dig som vill förbättra din hälsa! Här stärker vi både insidan och utsidan. Vi erbjuder personlig träning, 3D-träning, gruppträning, styrketräning, TRX samt utrustning från Eleiko och Hammer Strength. Vi säljer även kosttillskott från Tyngre och träningskläder.

Screenshot 2017-01-19 20.06.03.png

Hem

Jag är inte en gymmänniska, men....

 

Precis så börjar de flesta sin första konversation med oss. Men du, det är inga problem, du behöver inte vara en gymmänniska. Allt du behöver vara är dig själv! Ta med dig ett öppet sinne och låt oss visa dig hur vi kan göra träningen till en rolig del av livet.

Oavsett vilken nivå du ligger på idag, så kan vi hjälpa dig att nå dina mål! För nya medlemmar bokar vi in en konsultation så att vi kan hjälpa dig att komma igång på bästa möjliga sätt i gymmet. På så vis får vi lära känna dig redan från start, och utifrån det du berättar för oss, så kan vi ge dig rätt rekommendation!

Efter ditt första möte med oss så träffar vi dig gärna på utvecklingssamtal, ungefär 4-6 gånger om året. Då är det lättare för oss att hjälpa dig att hålla träningsvanan vid liv, så du kan hålla dig starkare, gladare och friskare!

STARKARE 💛 FRISKARE 💛 GLADARE

 

Våra Medlemskap & Tjänster

Hos oss finns det något som passar alla. Med vår nya modell "Personligare Träning" (start 2/9 2017) kan du nå dina resultat snabbare, och för dig som vill träna själv så passar bas-medlemskapet lika bra.

Se våra Medlemskap & Tjänster »

Vår Personligare Träning (Pass)

Efter ett djupgående arbete med kundupplevelse och vad som verkligen funkar i träningsväg för de flesta som kommer till oss, så har vi utvecklat en unik gruppträningsmodell där det blir lättare för dig att utvecklas och nå de resultat du vill ha!

Vår Personligare Träning »

Våra Program & Samarbeten

Vi erbjuder även program för dig som behöver något speciellt. För dig som vill gå ner i vikt erbjuder vi vårt succéprogram Weight Trainer. Tillsammans med Wistrand Golf så erbjuder vi golfkurser.

Se våra Program & Samarbeten »


⭐️

SENASTE
NYTT PÅ MASSIVE

⭐️


⭐️

KOMMANDE EVENEMANG HOS OSS

⭐️


⭐️ MASSIVE PERFORMANCE PÅ INSTAGRAM ⭐️