KONTAKTA OSS

Använd formuläret till höger för att nå oss på mailen. Vi återkommer så fort vi kan!

Du kan även besöka eller ringa oss på öppettider;

Massive Performance AB
Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

0416 - 73 00 33

Vill du maila oss från din egen mailklient nås vi enklast på nedanstående mail;

info@massiveperformance.se

PT, Massage och Behandlingar

För frågor om Personlig Träning, 3D-Träning, Behandlingar och för att boka konsultationer kan du kontakta Jenny eller Isa direkt via mail;

jenny@massiveperformance.se

isa@massiveperformance.se

Södergatan 7G
275 31, Sjöbo

0416730033

Massive Performance är ett gym i världsklass för dig som vill förbättra din hälsa! Här stärker vi både insidan och utsidan. Vi erbjuder personlig träning, 3D-träning, gruppträning, styrketräning, TRX samt utrustning från Eleiko och Hammer Strength. Vi säljer även kosttillskott från Tyngre och träningskläder.

Screenshot 2017-01-19 20.06.03.png

Hem

Välkommen till Massive!

 

STARKARE 💛 FRISKARE 💛 GLADARE

Hur skulle det kännas om gymmet var en plats för nya möjligheter och utveckling? Idag går många motvilligt till gymmet. På Massive är vår ambition är att skapa en plats man vill vara på, en positiv plats som man helst inte vill lämna . Vi strävar också efter balans - träning är något som ska anpassas efter dig och dina förutsättningar, inte tvärtom. Vi vill att du ska bli stark både på insidan och på utsidan.

Tillsammans med oss kan du bli starkare, friskare och gladare!

 

⭐️

KOMMANDE EVENEMANG HOS OSS

⭐️


⭐️

SENASTE
NYTT PÅ MASSIVE

⭐️VÅRT UTBUD INNEFATTAR BLAND ANNAT;

 👉 PERSONLIG TRÄNING 👈

Låt oss hjälpa dig bli den bästa versionen av dig! Vi kan hjälpa dig med träning och kost, oavsett om du precis har börjat din resa på gymmet, om du rehabiliterar en skada eller om du redan tränar eller tävlar. Träningen byggs upp i sperioder och utvärderas kontinuerligt för att se till att du utvecklas enligt plan.

👣 3D - BEHANDLING & TRÄNING 👣

I 3D:n går vi manuellt igenom dina muskler och ser till att aktivera och stärka dem genom rätt rörelser för just dig. Vi ger dig verktygen att hålla dig smärt- & skadefri så att du kan röra dig, arbeta och leva precis som innan din smärta!

 

💪 FULLUTRUSTAT GYM 💪

Vi erbjuder bara den bästa utrustningen med skivstänger, vikter och hantlar från Eleiko, samt maskinpark från Hammer Strength. Konditionsutrustningen kommer från Life Fitness och Concept. Vi har även gymnastiktillbehör från Rantzows och friviktstillbehör från Rogue Fitness.

👯 GRUPPTRÄNING 👯

I vår har vi över 300 enskilda pass att boka! Du hittar och bokar samtliga i vår egen app, Gymsystem Boka. Du kan välja mellan Cirkelträning, TRX, Ben-Mage-Rumpa, Spinning, Intron, Styrkelyft, Strongman och Boxning!

💼 FÖRETAGSHÄLSOVÅRD 💼

Vi erbjuder lösningar för företag av alla storlekar, vare sig det är du som enskild företagare som behöver träning för att hålla dig skadefri i jobbet eller om ditt företag behöver en gruppträningslösning som lämpar sig för ett större antal anställda. Vi samarbetar bl.a med Sjöbo Kommun och Leny Fastighets AB.

🏊 FÖRENINGAR 🏊

Behöver ditt lag fysträning för off-season? Då kan vi hjälpa dig att stärka och förbättra alla spelare. Vi har enklare gruppträningslösningar, hyra av lokal samt PT-lösningar för enskilda spelare. 


⭐️ MASSIVE PERFORMANCE PÅ INSTAGRAM ⭐️