Gruppträning

Vi erbjuder många olika typer av pass - utbudet ändras beroende på efterfrågan. Nedan hittar du våra mest förekommande pass-variationer. Du kan alltid läsa mer om våra pass i vår bokningsapp Gymsystem Boka, prata med oss i receptionen eller maila info@massiveperformance.se för mer information om särskilda pass. Vårt passchema ändras kontinuerligt - det är alltid schemat i vår bokningsapp som gäller!

För mer information om appen och hur du laddar ner den, se längst ner på denna sida.


Isa massive group training circuit fun.jpg

Cirkelträning

I vår cirkelträning så använder vi alla möjliga typer av utrustning, från kroppsvikt och gummiband till slädar och hantlar. Här kan du själv styra om du vill jobba med en tyngre vikt eller fokusera på hastighet och utmana konditionen.

Isa massive .jpg

TRX

TRX kallas även för suspensionsträning, och är en träningsform där du använder din egen kroppsvikt som motstånd. Det gör det enkelt att anpassa motståndet i olika övningar!

Barbelles skivstång biceps gruppträning pass Massive Performance hashtag.JPG

Styrkepass med fria vikter

Vi erbjuder styrkepass där vi använder olika typer av fria vikter, bland annat skivstänger, hantlar och bollar. Vi jobbar framförallt med baslyft - dvs variationer av marklyft, knäböj och olika pressar, för så allsidig styrketräning som möjligt.

Norekefoto-6170 amanda lundblad.jpg

BOXPASS

Boxning är en riktigt effektiv träningsform för både styrka och kondition! I våra box- och box/fyspass så jobbar vi igenom hela kroppen, men med mycket fokus på teknik.


Ladda ner vår app för att boka pass

Gymsystem Boka  - Detta är logotypen du letar efter!

Gymsystem Boka - Detta är logotypen du letar efter!

  1. Ladda ner. Besök App Store eller Google Play och sök efter Gymsystem Boka. Ladda ner appen.

  2. Om du redan är medlem, men har tappat bort mailet med lösenord (eller glömt bort ditt lösenord), klickar du på “Logga in” i menyn. Skriv sedan in din mailadress som du använde vid registreringen hos oss och klicka på “Glömt Lösenord”.
    Om du inte redan är medlem, så klickar du på “Skapa Konto” i menyn. Därefter kan du gå in i “Butik” och teckna vår kostnadsfria “Prova på-vecka”. Då kan du testa gymmet och alla passen i en hel vecka! För att lösa ut en tagg (så du kommer in när det inte är bemannat) så kan du lösa ut en tagg på bemannade tider för en depositionsavgift på 199kr. Om du inte vill fortsätta efter din prövoperiod så behöver taggen återlämnas inom 30 dagar från att din prövotid började för att få beloppet återbetalt. Vill du fortsätta så laddar du enkelt på din tagg med ett träningskort! Antingen hemifrån eller i receptionen.

  3. För att boka pass öppnar du menyn och klickar på “Boka Gruppträning”. Då kan du se en lista med alla tillgängliga gruppträningspass. Här kan du också se när receptionen är bemannad, och om det ligger kurstillfällen eller andra aktiviteter i gymmet.

Du kan också boka annat i appen, till exempel massage, personlig träning eller smärtutredning. Kolla gärna runt på de olika alternativen så du vet vart du kan hitta saker.

För att ändra din adress, uppdatera information eller hitta dina autogirokvitton, så går du in på “Min Profil”. För att skriva ut kvitton behöver du gå in via dator. Nedan finns en länk till vår Kvittoguide.