Kom för träningen, stanna för gemenskapen

 

De flesta kommer till oss utan erfarenhet av gymmet, och oftast så förväntar man sig kanske inte så mycket mer av ett gym än just lite träning. Men det de flesta upptäcker hos oss är att det finns en gemenskap som är lite utöver det vanliga. I vår Personligare Träning är det lätt för dig att lära känna både instruktörer och andra medlemmar, och gymmet blir då inte bara ett ställe att träna, utan en plats for social samvaro. Gemenskapen gör att man hittar det där lilla extra inom sig, de där 10 procenten som gör skillnaden.

För att se till att stämningen verkligen blir som vi tänkt oss, så använder vi oss av tre värdeord som genomsyrar hela Massive Performance. Starkare, Friskare, Gladare.

Starkare

Styrka är så mycket mer än stora biceps. Hos oss handlar det inte bara om att bygga upp styrkan på utsidan, utan även att skapa ett starkt inre. Att bygga upp självkänsla, självförtroende och att våga lita på att man kan så mycket mer än man vet själv. Vi vill att du ska känna dig säker på dig själv, och bygga en styrka som du kan använda såväl som på gymmet, som på arbetsplatsen eller hemma. Hitta din styrka!

Friskare

Att träna hjälper oss att leva en sundare livsstil. För att kroppen ska kännas elastisk, rörlig och skön krävs regelbunden motion i flera olika plan och både med och utan vikt. Att bli friskare handlar också om rätt mental inställning - att lära sig tänka positivt både om sig själv och sig träning. Det handlar också om att göra bättre kostval, att ge kroppen rätt bränsle för att kunna göra det som du vill att den ska kunna göra. Vi jobbar även aktivt med antidoping för att våra medlemmar på ett säkert sätt ska kunna utvecklas i gymmet.

Gladare

Sist men inte minst vill vi att alla som kommer till oss ska hitta sann träningsglädje. Kanske har du gått på gym tidigare och slagit fast att du faktiskt inte är en gymmänniska. Men vad är egentligen en gymmänniska? Hos oss har vi många icke gymmänniskor, som alla hittat träningsglädjen i någonting som de knappt visst fanns på gym. Låt oss hjälpa dig med våra medlemsmöten, utvecklingssamtal och kompetens. Vi är helt säkra på att ALLA människor kan hitta en träningsform som passar dem. Är det inte hos oss, så har vi många kontakter i vårt nätverk som har annan kompetens och ett annat utbud som kan hjälpa dig att hitta rätt i träningsdjungeln. Om man inte har roligt när man tränar är risken stor att man slutar gå till gymmet, och då förlorar man alla hälsofördelar som gymmet för med sig. Så låt oss hjälpa dig att hitta glädjen!

 

 
2017-06-08 19.27.14 trx gruppträning turf mikael micke .jpg
massive cirkel 3d.jpg
20170705 weight trainer mars .jpg
massive cirkel avslut.jpg

Vårt Antidopingmaterial

Vi arbetar aktivt för att vara en anläggning fri från doping. Anläggningen ska vara en trygg plats för barn, unga och vuxna.

  • Vår definition av dopningsmedel är densamma som Lagen om förbud mot vissa dopningsmedel (1991:1969) . Vid tävling gäller idrottens antidopingreglemente (www.rf.se).

  • Vi står för en ren och hälsosam träning utan dopningsmedel, alkohol och narkotika.

  • Vi samarbetar med Polisen i Skåne och tipsar dem via telefon vid misstanke om dopingbrott.

  • Personer som testat positivt för doping får inte bli medlemmar på Massive Performance inom 24 månader efter positivt test.

Du har tillgång till allt vårt antidopingmaterial här och i vår reception. Vi har planscher i lokalen, informationsbroschyrer och en antidopingpärm. Lagtexten gällande dopingpreparat finns också att tillgå precis innanför dörren i vår lokal. Om du har övriga frågor kring vårt antidopingarbete eller misstänker att någon av våra medlemmar fastnat i ett missbruk är du välkommen att kontakta oss via email, på info@massiveperformance.se.

VÅR ANTIDOPINGPÄRM (PDF)

VÅR ANTIDOPINGPÄRM (PDF)

PRODIS ANTIDOPINGHANDBOK (PDF)

PRODIS ANTIDOPINGHANDBOK (PDF)

PRODIS INFORMATIONSMATERIAL

PRODIS INFORMATIONSMATERIAL

Här kan du skriva ut själv eller läsa i Antidopingpärmen på vår anläggning. Pärmen revideras en till två gånger om året i anslutning till utbildning och internrevision.

För dig som vill ha mer information om hur man arbetar mot doping inom nätverket PRODIS. Här hittar du även bra information om hur man kan identifiera missbruk.

Här hittar du bra länkar till bland annat Folkhälsomyndighetens broschyrer för antidoping, rapporter, vetenskapliga artiklar och PRODIS egna presentationer.