Boka tid med oss!

Här nedan kan du boka in din tid hos oss. Presentkort och pakettjänster finns längst ner i listan. Om du är osäker på vad du behöver, så är det lämpligast att börja med att boka in en kostnadsfri konsultation för att få hjälp att välja rätt väg. När du bokat din tid via hemsidan så är det enkelt för dig att boka om eller ställa in din tid online (länkar finns i ditt bekräftelsemail). Vi tillämpar 24 timmars avbokning, efter det debiterar vi uteblivet besök. Vi skickar ett påminnelsemail 26 timmar innan bokad tid så att du inte ska glömma bort din tid, alternativt ha tid att boka av tiden om det behövs.

Är du ny medlem? Då vill vi jättegärna att du bokar in ett kostnadsfritt medlemsmöte med oss så att vi kan hjälpa dig att komma igång och få en bra plan för att få ut maximalt av din träningstid på gymmet. 

Är du tidigare medlem? Då vill vi gärna träffa dig på ett utvecklingssamtal så att vi kan följa din resa och hjälpa dig att få ut ännu mer av Massive och resurserna som finns tillgängliga hos oss. Kanske behöver du tips på någon ny övning, eller har frågor kring kost och näring? 

Är du med i Weight Trainer? Då kan du enkelt boka in ditt första möte med eller utan invägning, alternativt din andra och tredje kroppsskanning.