Boka tid hos oss!

Här kan du boka tid hos våra personliga tränare, massörer och akupunktör! Detta gör det enklare för dig att hitta första bästa lediga tid när det passar dig.

Din första konsultation med oss kan du boka kostnadsfritt.

Vi som är tillgängliga för bokning är Jenny Svensson (personlig träning), David Härstedt ( personlig träning, massage och akupunktur), Cecilia Forsgren (massage), Moniqa Tilly (massage) och Isa Olsson (personlig träning). När du bokar genom hemsidan så kan du direkt lägga in din bokning i iCal eller Google Calendar, och du får även ett mail om att du har en aktiv bokning. Du kan också själv enkelt boka om eller avboka en tid!

OBSERVERA! Avbokning/ombokning måste ske senast 24h innan bokad tid! Avbokning, no-show och ombokning senare än så förverkas/debiteras.

I de fall det är för sent att boka av kan du skicka någon annan i ditt ställe - detta eftersom det nu är möjligt att dela paket med exempelvis familjemedlemmar eller dina vänner. 

Paketpris Tjänster

Visste du att du med våra tidsbokningspaket kan utnyttja alla våra tjänster och kompetens? I ett paket så köper du ett visst antal minuter som sedan kan delas upp på 30 minuter, 45 minuter eller 60 minuter. Varje gång du bokar en ny tid så dras antalet minuter bort från ditt paket.

Dela paketet med familj eller vänner

Nytt är också att du kan dela våra paket med exempelvis familjemedlemmar eller dina vänner.  Vi kan hjälpa fler och ni får mer för pengarna!

När du bokar in nya tider med ditt Paket så använder du den kod som du får på mailen för att inte debiteras utöver det paket som du köpt.

Giltighetstid för paket

20 h -365 dagar
12h - 190 dagar
6h - 100 dagar
3h - 50 dagar

Återköp

Du kan återkalla ditt köp inom 14 dagar genom att maila till oss på info@massiveperformance.se och berätta att du ångrat dig. Detta gäller dock bara om du inte bokat någon tid. Vid din första bokning har du godkänt och börjat använda ditt paket. Du förbinder dig då att betala den summan som motsvarar det paket du köpt.

Personlig Träning & 3D

Jenny Svensson, 3D
Isa Olsson, 3D
David Härstedt

Massage & Triggerpunkt

David Härstedt
Cecilia Forsgren
Moniqa Tilly

Akupunktur

David Härstedt