Nyheter

Påsklyftet 2019 - Resultat

Stort tack till alla som kom och gjorde Påsklyftet 2019 till en helt fantastisk tävling! Vi hade starka deltagare, en toppenpublik, ett väloljat team och riktigt god stämning! Vi fick se många fina lyft och dela glädjen när en hel del personliga rekord nåddes.

Nedan ser ni resultatet från tävlingen;


Påsklyftet 2019 - Resultat.png

påsklyftet 2019 prispall.jpg

Vi hade en otroligt duktig fotograf på plats - Jonas Olsson! Klicka HÄR för att komma till albumet från Påsklyftet 2019 på Facebook.

Vill du se mer av Jonas bilder, så kan du besöka hans hemsida, instagram eller facebooksida.

Viktig information till dig med Premiumkort

Screen Shot 2018-05-07 at 17.51.12 PREMIUM.png

Från och med 20180528 kommer vi tyvärr att få avveckla vårt koncept Personligare Träning, på grund av för låg beläggning på passen, och att för få personer har tecknat just det träningskortet. Personligare Träning är väldigt personaltungt och innebär att vi går back om inte tillräckligt många personer hittar och använder konceptet.

Vi är dock stolta över att ha skapat, lanserat och genomfört en nio månader lång testperiod, där vi fått se otroligt många fina prestationer och träningsglädje! Vi vill tacka alla er som varit en del av denna fantastiska period :) 

Personligare Träning kommer att försvinna efter nästa testvecka, som infaller vecka 21 (21/5-27/5).

  • Om du har ett förlängt träningskort där du blev uppgraderad till Premium så gäller ditt avtal fortfarande - du behöver alltså inte betala 329kr för ett Basic-kort. Priset på 299kr gäller fram tills din bindningstid går ut, först därefter ändras priset på ditt kort. Du kan hitta uppgifter om när ditt kort går ut i vår bokningsapp, Gymsystem Boka.
  • Skulle vi köra igång konceptet (eller motsvarande) igen så har du som tidigare förlängt ditt kort med uppgradering rätt att delta på motsvarande Premium så länge som ditt kort är förlängt.
  • För att ni som önskar gå på pass ändå ska ha bra träningsmöjligheter så kommer Basic-utbudet att utökas, men det blir större grupper och inte riktigt så strukturerat som Personligare Träning (där vi kör efter ett 12-veckorsprogram).
  • Ni som tecknat Premium till fullpris kommer kontaktas direkt av någon i vårt team under veckan.

Nya gruppträningsschemat finns att hitta i appen från och med idag, och det kommer som sagt att starta måndagen 28/5. Det kommer finnas pass tidiga morgnar, eftermiddag/kväll och på lördagar. Med reservation för ändringar - 100% klart beräknas allting vara senast söndag 13/5.

För frågor angående övergången, maila oss gärna på info@massiveperformance.se eller johanna@massiveperformance.se.

Vi ses på gymmet! 😃💪

Förändringarnas vindar, del 3 - Nya träningskort och uppdaterad prislista

Tidigare i veckan så släppte vi mer information om höstens förändringar här på Massive till våra aktiva medlemmar. Nedan följer mailet som gick ut till dem;

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Screenshot 2017-08-28 10.13.02.png

Har du missat tidigare information om höstens uppgradering? Läs dem på länkarna nedan;
Del 1 http://www.massiveperformance.se/nyheter/2017/7/27/frndringarnas-vindar-blser-p-massive
Del 2 http://www.massiveperformance.se/nyheter/2017/8/1/frndringens-vindar-del-2-nya-schemat

I takt med att vi ökar och förbättrar vårt utbud, investerar i ny utrustning och anställer mer personal, så kommer vi i höst även att justera våra medlemskap och vår prislista. Så nedan följer information om vad som gäller för just dig! Kolla längst ner i mailet för en överskådlig lista.

Olika träningskort

Eftersom vår största önskan är att du ska ha roligt på träningen och verkligen använda ditt gymkort, så har vi tagit fram två olika modeller som passar olika grupper på gymmet. Vi har sett en stor trend i att man antingen gillar gruppträningen bäst, eller att man föredrar att styra träningen helt själv och kanske gå på enstaka pass då och då.

Premium

För dig som känner att du behöver en tid att passa för att verkligen ta dig till gymmet, en tränare som hela tiden stöttar och ger dig feedback, periodiserad träning för bästa resultat och härlig gemenskap, så passar vårt Premium-kort ännu bättre. Premium-kortet ger dig tillgång till vårt nya koncept, “Personligare Träning”, som innebär att du har tillgång till över 50 pass i veckan. Du kan träna på morgonen, middagstid, eftermiddag eller kväll. Detta är en flexibel lösning för dig som har oregelbundna tider - du styr helt dina träningstider och vi står för träningsschemat. Här ingår som i det andra kortet tillgång till anläggningen alla årets dagar, men även mer uppföljning med tränare och två st fettmätningar per år.

—- Du som har ett årskort idag och väljer att förlänga eller binda ditt kort senast 20170930 uppgraderas automatiskt till Premium-kortet, för bara 299kr i månaden så länge som bindningstiden gäller. OBS att mätningarna endast ingår om du går in på det nya priset eller om du köpt ett träningskort i anslutning till Weight Trainer. —-

Basic

Det som idag heter Årskort och ger tillgång till anläggningen 365 dagar om årets mellan kl 04.30-23.00 blir framöver Basic-kortet. De “gamla” passen kommer också ingå, men blir ett smalare utbud. Här kommer det bland annat att ingå Box, BMR och TRX (träning som inte är periodiserad).

—- Om du idag har ett aktivt årskort och inte väljer att teckna om eller binda vidare ditt träningskort, så ändrar vi ditt träningskort till ett Basic-medlemskap. Då ingår allt du har idag, men när din bindningstid går ut så höjs ditt pris med 30kr i månaden. —-

Familj

Är ni upp till två vuxna och två barn och vill träna med struktur? Då är det familjekortet som är den bästa lösningen. Här ingår allt som Premium-kortet erbjuder för upp till fyra personer, varav två vuxna. Dina barn kan vara mellan 10 och 18 år (året man fyller 10). Barn under 15 år kan efter överenskommelse delta utan målsman på passen - vi vill att du som förälder är med tills vi känner ditt barn lite bättre. Detta är en perfekt lösning för dig som vill aktivera dina barn och samtidigt kunna ta del av effektiv träning själv.

—- Familjekortet säljs först 20171001 —-

Klippkort

Om du besöker gymmet mer sällan, 1-4 gånger i månaden, så passar vårt löpande klippkort kanske allra bäst. Det är en budgetlösning som ger dig tillgång till det som erbjuds i Basic-kortet, men till ett lite lägre pris per inpassering. Tränar du fem tillfällen eller mer i månaden så är Basic-medlemskapet det bättre alternativet. Klippen räcker månaden ut och förnyas varje månad. Du väljer själv hur många inpasseringar du vill ha per månad. En fördel för dig som bor längre bort är att du har tillgång till gymmet även utanför bemannade öppettider.

Hur påverkar detta din situation?

Förköpskunder

Våra förköpskunder behåller sitt låga pris och kommer att uppgraderas till Premium-kortet när de förnyar sitt träningskort i höst. Detta gäller både dig som betalar via autogiro, med kort eller via faktura.

Nuvarande Träningskort

Du som har ett aktivt träningskort behåller ditt pris under bindningstiden. Du kan ta reda på din bindningstid genom att gå in på din profil i vår app Gymsystem Boka, alternativt att fråga oss i shoppen på gymmet. Om du vill förlänga ditt kort under längre tid och behålla ditt pris så är det bara att prata med oss, antingen hojta till i shoppen eller maila oss på info@massiveperformance.se.

När du förlänger din bindningstid på Årskortet så uppgraderas du under bindningstiden till Premium-medlemskapet. Du behöver förlänga ditt träningskort senast 20170930 för att ta del av erbjudandet. Du kan förlänga ditt träningskort mellan 1-24 månader.

Vill du bli kund igen?

Om du är en återvändande kund kan du teckna ett nytt medlemskap och ta del av Förlängningserbjudandet, vilket betyder att du betalar 299kr/mån för Premium-medlemskapet (exkl mätningar). Observera att priserna gäller med en bindningstid på 12 månader, och med tre månaders uppsägningstid.

Här är vår nya prislista som gäller från och med 20171001;

Premium    639kr/mån
Family        1195kr/mån
Basic          329kr/mån
Klipp          Från 149kr/mån

Massage kommer att ligga kvar på dagens priser; 350kr/30 min, 500kr/45 min, 600kr/60 min. Dessa utförs av Cecilia Forsgren och Moniqa Tilly.

Personlig träning kommer att ha ett flat rate-pris på 750kr/h. Klienter som har tillfällen kvar på sina paket behåller givetvis priset på de timmar de har köpt. Klienter kan också förlänga sina paket fram till 20170930 för att behålla dagens pris på Personlig Träning. PTn utförs av Isa Olsson.

Om du har några frågor om höstens förändringar eller hur du ska göra för att få ut så mycket som du kan av höstens möjligheter, maila mig gärna med dina frågor, till isa@massiveperformance.se.

För att sammanfatta;

🔹Förköpskunder (du som köpte ditt träningskort innan jag öppnade Massive) betalar alltid samma låga pris - 2999kr via faktura eller i kassan, alternativt 259kr via autogiro.
🔹Årskortskunder kan välja att binda sitt träningskort i 1-24 månader för att kunna ta del av Premium-medlemskapet (utan mätningar) till samma låga pris som dagens årskort. Om du inte tar något beslut alls så behåller du ditt pris tills din bindningstid går ut, och därefter höjs din månadskostnad till 329kr/mån.
🔹Löpande månadskortskunder kommer att få en höjning från och med oktobers dragning. Om du idag betalar 399kr/mån höjs din avgift till 489kr/mån. Detta ger dig tillgång till Basic-utbudet.


Kom och prata med oss i shoppen….

🔹Om du är student eller senior
🔹Om du vill ha ett löpande månadskort för Premiummedlemskapet
🔹Om du vill boka in ett medlemsmöte (ca 30min) eller utvecklingssamtal (ca 15) för att få tips och råd om hur du bäst kan optimera din träning med (eller utan) den nya modellen, Personligare Träning

Vi kommer att fortsätta att jobba med utbildning, feedback och utvärderingar för att du ska få bästa möjliga träning och upplevelse hos oss!

Med vänlig hälsning,
Isa och Massive-teamet

[RESULTAT] WHEA Swedish Strongwoman Championship 2017

Sveriges första WHEA-tävling gick som smort och sex grenar avklarades på endast 2,5 timme! Sju tjejer kom till start och tävlade i fyra viktklasser om äran och kval till VM i Hämmenlinna i Finland nu i september. Nedan följer resultaten i årets tävling;

Medley med farmers walk och däckvält

-65kg - Emma Tufvesson 20m, 0 vält
-75kg - Linn Olsson 20m, 0 vält
-85kg - Emelie Rapp 20m, 3 vält (43.53), Kornelia Solvestad 20m, 3 vält (1.04.16), Josefin Hansen 20m, 1 vält
Öppen - Marilea Nordström 20m, 2 vält, Emelie Klingzell 2m, 0 vält

Kronlyft för max

-65kg - Emma Tufvesson 145kg
-75kg - Linn Olsson 125kg
-85kg - Emelie Rapp / Kornelia Solvestad 195kg, Josefin Hansen 165kg
Öppen - Marilea Nordström 205kg, Emelie Klingzell 185kg

Pressmedley

-65kg - Emma Tufvesson 2/4
-75kg - Linn Olsson 2/4
-85kg - Emelie Rapp 4/4 (22.16s), Kornelia Solvestad 4/4 (44.35s), Josefin Hansen 2/4
Öppen - Marilea Nordström 2/4 (18.5s), Emelie Klingzell 2/4 (28s)

Dragmedley

-65kg - Emma Tufvesson 10m/15m
-75kg - Linn Olsson 10m/7,5m
-85kg - Kornelia Solvestad 10m/17,5m, Emelie Rapp 10m/15m, Josefin Hansen 10m/7,5m
Öppen - Emelie Klingzell 10m/14m, Marilea Nordström 10m/13,75m

Hantel för max

-65kg - Emma Tufvesson 32kg
-75kg - Linn Olsson 26kg
-85kg - Emelie Rapp 40kg, Kornelia Solvestad 36kg, Josefin Hansen 28kg
Öppen - Emelie Klingzell 30kg, Marilea Nordström 28kg

Atlassten över ok

-65kg - Emma Tufvesson 67kg x2
-75kg - Linn Olsson 67kg x4
-85kg - Emelie Rapp 97kg x4, Josefin Hansen 79kg x4, Kornelia Solvestad 79kg x1
Öppen - Marilea Nordström 97kg x3, Emelie Klingzell 97kg x2/79kg x1

20170819 WHEA Swedish Championships 2017 - RESULTS.jpg

Förändringens Vindar del 2 - Nya schemat!

För nästen en vecka sedan så publicerade vi officiellt lite nyheter kring våra förändringar som berör gruppträningen här på Massive. Idag är det dags för Del 2 - vad är det för förändringar? Så nedan följer utskicket som våra medlemmar fick i förra veckan.


Hej igen!

Nu är det dags för fler spännande avslöjanden inför hösten. Om du missade mitt förra mail om hur gruppträningen ska förbättras så hittar du hela mailet HÄR - Förändringens vindar blåser på Massive.

Men, så är det ju givetvis alltid bättre att få MER information så att man vet vad det egentligen innebär, inte bara att det kommer bli "bättre". Vad betyder det?

Framförallt så har tillgänglighet varit en prioritering - vi vill göra träningen tillgängligare för dig så att du alltid kan ta dig tid till träningen, även om livspusslet ibland känns tight!

Dessutom vill vi göra det enkelt att träna genomtänkt så att du går bättre resultat - och det har vi löst genom att dela upp dagarna i olika teman.

Måndagar blir Manic Monday

Manic Monday är en dag med puls- och konditionsfokus. Här kommer vi bland annat jobba med uthållighet och intervaller. Utrustning som kan förekomma på passen är löpband, roddar, släden, boxhandskar och mitsar, vikter och framförallt din egen kropp.

Tisdagar blir Tuschie Tuesday

Tuschie Tuesday är en dag med fokus på underkroppsstyrka. Så vi jobbar med det mesta från navelen och neråt för att bygga en stark och frisk underkropp. Typiska övningar som kan förekomma är till exempel olika variationer av knäböj och marklyft, övningar för att bygga en stark rumpa, utfallssteg av olika varianter och allt annat som kan tänkas stärka dina ben och din höft!

Onsdagar blir Wacky Wednesday

Wacky Wednesday är en dag i rörlighetens tecken. Här jobbar vi både på att bli rörligare, men också på att bli bättre på att kontrollera vår rörlighet. Vi utgår hela tiden från 3D-träningens principer - att jobba över flera rörelseplan för bättre effekt! Detta är toppenträning för dig som vill hålla dig frisk i lederna och elastisk i musklerna.

Torsdagar blir Thick Thursday

Thick Thursday är dagen när vi bygger schyssta axlar, stärker ryggen och får fina användbara armar. Här jobbar vi mestadels från navelen och uppåt, mage, rygg, biceps, triceps, bröst och axlar i en härlig symfoni. Torsdagspasset är lika lämpligt för dig som vill slippa smärta i ryggen som dig som vill få snyggare armar.

Fredagar blir Funky Friday

Funky Friday är som det låter, en lite funkigare dag med fokus på lek och skills. Här kommer vi både jobba på sånt som är lite mer tekniskt och det som är kul. Exempel på övningar som kan ingå är att stå på händer eller på huvudet (på det kontrollerade viset), armgång, klättra i repen, plankutmaningar, lekbaserad träning, partnerträning och annat roligt som har en träningseffekt!

Lördagar blir Strong Saturday

Strong Saturdays är dagen då vi fokuserar på helkroppsstyrka, främst genom övningar från strong(wo)man och styrkelyft. Vi kommer köra igenom hela kroppen och se till att hitta rätt nivå för alla deltagare, oavsett om man är helt ny på passen eller van grupptränare.

På söndagar tar vi en Zombie Sunday, välförtjänt vila efter veckans bravader!

 

Periodiseringsmodellen

All träning kommer vara uppbyggd på en periodiseringsmodell. Det betyder att intensitet och övningar kan ändras varje vecka, men de följer ett mönster som hjälper dig att utvecklas i träningen. Du blir starkare, får bättre kondition och kommer få en välfungerande kropp!

Det är uppbyggt precis som personlig träning, fast utvecklat för att passa en grupp. På alla pass så kommer man kunna jobba med regression och progression, alltså att man väljer lättare eller svårare övningar, beroende på hur man rör sig och vad som passar olika kroppar. Vi har ju alla olika mål, så då känns det vettigt att varje individ får jobba utefter just sina mål och förutsättningar!

Var tredje månad har vi en testvecka, där du som vill tävla mot dig själv enkelt kan mäta din utveckling under de senaste tre månaderna.

Så hur kommer då schemat att se ut?

Här nedan kommer äntligen höstens späckade schema! Detta kommer att testas och utvärderas under ett par månader, och märker vi att det behövs fler pass eller att tiderna behöver justeras så kommer vi att jobba med förändringar innan vi kör igång nästa cykel av programmet. På så vis kan vi fortsätta jobba med utvecklingen, både på individ- och organisationsnivå. Det kommer bli GRYMT!

Preliminärt höstschema;

06.45 Manic Monday, 35-45 min
07.30 Manic Monday, 35-45 min
11.30 Manic Monday, 35-45 min
12.15 Manic Monday, 35-45 min
16.15 Manic Monday, 35-45 min
17.00 Manic Monday, 35-45 min
18.15 Box, 65-75 min
19.15 Manic Monday, 35-45 min

06.30 Tuschie Tuesday, 50-55 min
07.30 Tuschie Tuesday, 50-55 min
11.15 Tuschie Tuesday, 50-55 min
12.15 Tuschie Tuesday, 50-55 min
16.00 Tuschie Tuesday, 50-55 min
17.00 Tuschie Tuesday, 50-55 min
18.15 Tuschie Tuesday, 50-55 min
19.15 Tuschie Tuesday, 50-55 min

06.45 Wacky Wednesday, 35-45 min
07.30 Wacky Wednesday, 35-45 min
11.30 Wacky Wednesday, 35-45 min
12.15 Wacky Wednesday, 35-45 min
16.15 Wacky Wednesday, 35-45 min
17.00 Wacky Wednesday, 35-45 min
18.15 BMR - BenMageRumpa, 45-60min
19.15 Wacky Wednesday, 35-45 min

06.30 Thick Thursday, 50-55 min
07.30 Thick Thursday, 50-55 min
11.15 Thick Thursday, 50-55 min
12.15 Thick Thursday, 50-55 min
16.00 Thick Thursday, 50-55 min
17.00 Thick Thursday, 50-55 min
18.15 TRX, 50-55 min
19.15 Thick Thursday, 50-55 min

06.45 Funky Friday, 35-45 min
07.30 Funky Friday, 35-45 min
11.30 Funky Friday, 35-45 min
12.15 Funky Friday, 35-45 min
16.15 Funky Friday, 35-45 min
17.00 Funky Friday, 35-45 min
17.45 Funky Friday, 35-45 min

08.15 Strong Saturday, 60-75 min
09.30 Strong Saturday, 60-75 min
10.45 Strong Saturday, 60-75 min

Spännande va?

Vi ser verkligen fram emot att börja jobba med det nya schemat! Mer information kommer att gå ut inom kort som gäller nya medlemskap, bland annat det efterlängtade familjemedlemskapet!

Vi ses på gymmet!