Viktig information till dig med Premiumkort

Screen Shot 2018-05-07 at 17.51.12 PREMIUM.png

Från och med 20180528 kommer vi tyvärr att få avveckla vårt koncept Personligare Träning, på grund av för låg beläggning på passen, och att för få personer har tecknat just det träningskortet. Personligare Träning är väldigt personaltungt och innebär att vi går back om inte tillräckligt många personer hittar och använder konceptet.

Vi är dock stolta över att ha skapat, lanserat och genomfört en nio månader lång testperiod, där vi fått se otroligt många fina prestationer och träningsglädje! Vi vill tacka alla er som varit en del av denna fantastiska period :) 

Personligare Träning kommer att försvinna efter nästa testvecka, som infaller vecka 21 (21/5-27/5).

  • Om du har ett förlängt träningskort där du blev uppgraderad till Premium så gäller ditt avtal fortfarande - du behöver alltså inte betala 329kr för ett Basic-kort. Priset på 299kr gäller fram tills din bindningstid går ut, först därefter ändras priset på ditt kort. Du kan hitta uppgifter om när ditt kort går ut i vår bokningsapp, Gymsystem Boka.
  • Skulle vi köra igång konceptet (eller motsvarande) igen så har du som tidigare förlängt ditt kort med uppgradering rätt att delta på motsvarande Premium så länge som ditt kort är förlängt.
  • För att ni som önskar gå på pass ändå ska ha bra träningsmöjligheter så kommer Basic-utbudet att utökas, men det blir större grupper och inte riktigt så strukturerat som Personligare Träning (där vi kör efter ett 12-veckorsprogram).
  • Ni som tecknat Premium till fullpris kommer kontaktas direkt av någon i vårt team under veckan.

Nya gruppträningsschemat finns att hitta i appen från och med idag, och det kommer som sagt att starta måndagen 28/5. Det kommer finnas pass tidiga morgnar, eftermiddag/kväll och på lördagar. Med reservation för ändringar - 100% klart beräknas allting vara senast söndag 13/5.

För frågor angående övergången, maila oss gärna på info@massiveperformance.se eller johanna@massiveperformance.se.

Vi ses på gymmet! 😃💪