Skriv ut dina kvitton hemifrån

Många av våra kunder behöver kvitton på sina träningskort, antingen för att få sitt friskvårdsbidrag eller till bokföringen. Tillhör du en av dem? Då kan du hitta och skriva ut alla dina kvitton (oavsett om du betalt med autogiro eller direkt i receptionen). Allt du behöver är din dator, och en skrivare om du inte kan maila in kvittot direkt till din arbetsgivare.

  1. Öppna din webläsare och gå in på https://massiveperformanceab.gymsystem.se/
  2. Välj "Gå till medlemssidan"
  3. Tryck på "Logga in" i vänsterkanten och logga in med de uppgifter du tidigare fått på mailen (alt tryck på "Glömt lösenord")
  4. Gå till "Personlig sida"
  5. Scrolla ner till "Betalningar"
  6. Tryck på hämta kvitto på höger sida (såhär ser kolumnerna ut; Produkt / Betaldatum / Belopp / Kvitto)

Voila! Kvittot laddas ner till din dator och kan mailas eller skrivas ut direkt. I det fall ditt personnummer inte var registrerat på ditt konto när du köpte ditt träningskort, så fattas detta på kvittot. För att då få ett kvitto med rätt uppgifter, kontakta oss på info@massiveperformance.se.