Nu byter vi från Paypal till Autogiro

Nu har vi äntligen fått systemen ihopkopplade med Bankgirots Autogiro, vilket betyder att vi nu erbjuder vanliga autogiro-dragningar istället för de som vi hittills använt oss av (via Paypal). Så ni som vill teckna eller flytta över era nuvarande dragningar kan komma och prata med oss i receptionen och teckna medgivande där. Vi kommer gradvis att flytta över samtliga kunder till det "nya" systemet. Din bindningstid förlängs INTE i samband med flytten.

En ny finess är att man även kommer kunna lägga till produkter och tjänster på sitt autogiro (ex mat/dryck, kosttillskott, kläder) så att man slipper tänka på att ha med sig plånboken till gymmet! Detta gör det även möjligt att handla mat/dryck/kläder även utanför ordinarie öppettider då kassan inte är öppen, förutsatt att antingen jag eller Fredrik är på plats i lokalen.

Vi kommer att göra dragningar den 28:e varje månad, vilket innebär att era träningskort gäller from 29:e i månaden (när betalningen är oss tillhanda) och framåt. För er som vill att er nästa betalning ska hinnas med redan nu i juni behöver vi ha in era medgivanden senast på lördag, den 20:e juni. Annars får ni vänta till juli :)

Vi ses på gymmet!

www.massiveperformance.se