Gott Nytt År!

2016.jpg

Ikväll firar vi det gångna årets bedrifter och starten på ännu ett år,
fullt av nya möjligheter och upplevelser!

Vi kommer erbjuda mycket nytt och spännande på gymmet, och hoppas att ni alla vill dela den här resan med oss! 2016 blir ett år i utvecklingens tecken, för mig personligen, för alla våra instruktörer och givetvis för varje medlem.

Nu när vi har kommit igenom uppstartsåret är det dags att viga ännu mer energi åt hur vi kan ge er som är medlemmar bästa möjliga resultat av den tiden ni lägger ner på gymmet.

Jag startade Massive för att jag tror att det finns någon typ av träning som passar varje person. Det gäller för oss på Massive att hjälpa er att hitta den träningsform som passar er bäst – och sedan stödja er på resan!

Det finns så mycket man kan göra hos oss som inte är typiskt ”gymmande”. Vi har revolutionerat konditionsträningen med slädar, väskor, ok och sandsäckar, även om vi också erbjuder traditionella alternativ. Vi ger er cirkelträning som utmanar er styrka och kondition, där ni får chansen att testa helt nya övningar och testa ny utrustning. Vi ger er möjligheten att testa på de skivstångsdominerade sporterna tyngdlyftning, styrkelyft, Crossfit och strong(wo)man. Och i tillägg till detta som vi verkligen brinner för så har vi både traditionella pass och gym. Alla möjligheter finns!

Utöver detta försöker vi att sprida kunskap om träning, kost och allt mitt emellan genom föreläsningar och workshops. Vi vill vara ett annorlunda gym för annorlunda träning – träning som anpassas efter dig och ditt liv istället för det omvända. Träningen ska passa in i ditt livspussel och göra livet bättre, så du orkar mer och kan hålla dig skadefri.

Vi som jobbar med PT och rehab på Massive kommer i år vidareutbilda oss ännu mer för att kunna behandla fler olika typer av skador och ge er ännu bättre personlig träning.

Det känns så positivt att vi har möjlighet att växa på alla håll – mer utrustning, fler pass fler medlemmar, mer personlig träning, bättre service!

Jag vill tacka alla underbara medlemmar och alla årets instruktörer för ett fantastiskt 2015.

Gott Nytt År!