Massive Fitness - Gruppträning för alla!

Eftersom efterfrågan varit så stor på pass av lite mer aerobisk typ, så har vi på Massive bestämt oss för att även introducera några klassiska pass för att komplettera styrkepassen! Vi har hittat en härlig grupp instruktörer (som kan bli fler, om du är intresserad, kontakta oss) som kommer att ta mycket väl hand om dig när du tränar på deras pass!
 

Vi har delat upp passen i två kategorier;

Styrka & Kondition - Pass som utförs med redskap, till exempel skivstänger, slädar, kettlebells och liknande.

Kroppsvikt - Pass där man främst använder kroppens egna vikt som motstånd.

Vi kommer att börja med lite färre pass för att känna av hur många kunder som är intresserade och kunna justera lättare om det behövs läggas till pass. Så den första tiden så kan passen komma att utökas från det ni ser i första schemat.

Preliminärt så ser schemat ut som följer;

Dag Tid Pass
Måndag 17.00 Zumba 55 min
18.00 Box 70 min
.................... .................... ....................
Tisdag 09.30 Powerpass 60 min
17.00 BMR 60 min
18.00 Intropass - Teknik 60 min
.................... .................... ....................
Onsdag 17.00 Barnaerobic 60 min
18.00 TRX 30 min
18.30 Kettlebells 30 min
.................... .................... ....................
Torsdag 09.30 Mamma+Barnpass 35 min
17.00 Aerobic 60 min
18.00 Intropass - Teknik 60 min
.................... .................... ....................
Fredag - -
.................... .................... ....................
Lördag 11.00 Strongmanpass 90 min
.................... .................... ....................
Söndag 13.00 TRX 30 min
13.30 Kettlebells 30 min

gruppträningssidan kan ni läsa mer om varje pass och om vem som kommer att hålla i de pass som intresserar dig!

För er som köpt ert kort på förköp så ingår pass i ett helt år (+ två extra månader om du betalt via bankgiro). Annars ingår passer för ALLA fram till nyår, sedan kommer vi troligen att ta fram ett separat passkort för dem som inte är intresserade av att gymma.

Preliminärt så kommer passen att starta måndagen den åttonde september.