Massive blir ett Official Hammer Strength Training Center!

Efter mycket testande på många gym och många maskiner, avtalsskrivande och finansieringsordnande kan jag stolt presentera de maskiner som kommer finnas tillgängliga i gymmet;

Från och med öppningen blir Massive Performance ett
"Official Hammer Strength Training Center"!

Det gick inte att hitta något bättre på marknaden, och endast det bästa är gott nog för (det som vi vill ska bli) Skånes bästa gym!


Vi kommer att börja med ett grundutbud för att sedan fylla på utifrån de önskemål som våra kunder har. Hammer har ett gott rykte i branschen sedan många år tillbaka och är kända för sin höga kvalitet. De ägs av Life Fitness som även kommer leverera vår konditionsutrustning. Större delen av maskinparken blir plate loaded, vilket betyder att man kan lägga på hur mycket eller lite vikt man vill - det är du och viktskivorna som styr! Man kan öka vikterna i större eller mindre intervall så att det passar alla, stor som liten. Självklart kommer vi även ha kryssdrag, och det är som i de flesta andra fall utrustat med viktmagasin. En välkommen detalj med kryssdraget är att i rodden och latsdragen så är den utrustad med dubbla drag, du kan alltså göra alla dina övningar iso-laterala och därmed få en bättre core-träning!