Senaste nytt från april!

Det har hänt mycket nytt sen sist! Bland annat har väggen mot Packarna blivit färdigställd (spacklad och målad) och ventilationssystemet (eller utblåset) blivit flyttat. Det blev verkligen kanonfint!


Vi har även börjat trycka upp lite t-shirts och hoodies (mer kommer snart!) som blivit väldigt populära. Stort tack till all er som stöder Massive! Vi hann även med att ställa ut på Vårdagen i Sjöbo den 26:e april, då vi fick chansen att prata med massor av folk! Kul att så många kom förbi :)


Det kommer sättas upp en stor skylt i ett av de mindre fönstrena i lokalen så att man kan få lite koll på läget när man går förbi. Kommer fungera lite som en anslagstavla!


I fredags tog vi emot en leverans på 3.6 ton gummigolv för hela friviktsytan! Det kommer bli kul att lägga allt på plats (men det dröjer ännu!). Eftersom saker och ting tagit längre än vi hade hoppats så har vi även enats om att öppna efter sommaren, så i augusti slår vi upp portarna! Tills dess kommer här ett par bilder på lokalen :)