Barbelles - Ett kvinnligt lyftarnätverk

I december 2012 startade jag ett kvinnligt nätverk som heter Barbelles (barbell = skivstång, belle = kvinna). Vem som helst kan vara med och stödja Barbelles (man som kvinna), men själva nätverket är uppbyggt så att kvinnor över hela världen kan dela sitt intresse för träning och styrka.

 
barbelles_female_lifting_network_isa_olsson.png
 

Nätverket består nu av ca 75 medlemmar och har över 1100 likes på facebook. Vi har så här långt haft meetups i Malmö, Stockholm, Los Angeles, Las Vegas och San Fransisco. Snart är det dags igen i Amsterdam! Alla kvinnor som lyfter eller är nyfikna på att lyfta kan komma på våra meetups.

Och jag kan nu även meddela att det blir ett stort meetup i Sjöbo på Massive i augusti, med gästföreläsare från USA, Tyskland och Sverige (mer info kommer!). Det blir alltså en Barbelles-konferens, med information om träning, teknik, kost, programupplägg och mer! Själva konferensen passar både kvinnor och män, så om du är nyfiken på att lära dig mer om träning är det här ett utmärkt ställe att börja på.

För att inte missa några uppdateringar så kan du anmäla dig till nyhetsbrevet (här till höger), hålla koll på hemsidan eller gilla Massive på facebook!