Är du redo att börja träna?

Underbart! Då kör vi! Om du aldrig har varit hos oss tidigare så vill vi gärna boka in ett första möte med dig så att vi kan hjälpa dig få bästa möjliga start hos oss på Massive Performance. Om du är helt ny så får du dessutom testa gymmet och gruppträningspassen helt kostnadsfritt i en hel vecka. Då får du chansen att känna efter om Massive är rätt för dig.

 

Boka in ditt medlemsmöte

Medlemsmötet tar mellan 10-30 minuter beroende på hur mycket hjälp du behöver att komma igång. Lättast är att du bokar via mail på info@massiveperformance.se, eller direkt med oss i receptionen. Fundera lite på ditt träningsmål innan vårt möte så ser vi till att du hamnar på rätt spår!

Kom igång själv

Ladda ner vår app Gymsystem Boka, fyll i anläggnings-ID "massiveperformanceab" och skapa ett nytt konto. Gå därefter in i butiken och teckna "MP Fri Provvecka". Nu kan du boka pass! Om du sitter vid en dator kan du skapa konto på den här länken; Gymsystem Boka via Dator

 

För att säkerställa att våra kunder är nöjda och på rätt väg så önskar vi boka in ett kortare utvecklingssamtal med er 4-6 gånger om året. Så fort du känner att träningen stannar av eller att du inte riktigt vet hur du ska hålla igång så är det dags att kontakta oss! Då ser vi till att du kan hålla motivationen upp och att du får rätt hjälp på vägen.

Välkommen till Massive!


Massive Performance AB

Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

Receptionstelefonen - 0722 03 17 61