KONTAKTA OSS

Använd formuläret till höger för att nå oss på mailen. Vi återkommer så fort vi kan!

Du kan även besöka eller ringa oss på öppettider;

Massive Performance AB
Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

0416 - 73 00 33

Vill du maila oss från din egen mailklient nås vi enklast på nedanstående mail;

info@massiveperformance.se

PT, Massage och Behandlingar

För frågor om Personlig Träning, 3D-Träning, Behandlingar och för att boka konsultationer kan du kontakta Jenny eller Isa direkt via mail;

jenny@massiveperformance.se

isa@massiveperformance.se

Södergatan 7G
275 31, Sjöbo

0416730033

Massive Performance är en träningsanläggning i världsklass för dig som vill förbättra din hälsa! Här stärker vi både insidan och utsidan. Vi erbjuder personlig träning, 3D-träning, gruppträning, styrketräning, TRX samt utrustning från Eleiko och Hammer Strength. Vi säljer även kosttillskott från Tyngre och träningskläder.

100 %_0.jpeg

Antidopingmaterial

ANTIDOPINGMATERIAL

 

  • Vi arbetar aktivt för att vara en anläggning fri från doping. Anläggningen ska vara en trygg plats för barn, unga och vuxna.
  • Vår definition av dopningsmedel är densamma som Lagen om förbud mot vissa dopningsmedel (1991:1969) . Vid tävling gäller idrottens antidopingreglemente (www.rf.se).
  • Vi står för en ren och hälsosam träning utan dopningsmedel, alkohol och narkotika.
  • Vi samarbetar med Polisen i Skåne och tipsar dem via telefon vid misstanke om dopingbrott.
  • Personer som testat positivt för doping får inte bli medlemmar på Massive Performance inom 24 månader efter positivt test.

Du har tillgång till allt vårt antidopingmaterial här och i vår reception. Vi har planscher i lokalen, informationsbroschyrer och en antidopingpärm. Lagtexten gällande dopingpreparat finns också att tillgå precis innanför dörren i vår lokal. Om du har övriga frågor kring vårt antidopingarbete eller misstänker att någon av våra medlemmar fastnat i ett missbruk är du välkommen att kontakta oss via email, på info@massiveperformance.se.

Massive Performance Antidoping 100%.jpg

Vår Antidopingpärm (PDF)

Här kan du skriva ut själv eller läsa i Antidopingpärmen på vår anläggning. Pärmen revideras en till två gånger om året i anslutning till utbildning och internrevision.

Screenshot 2017-03-29 11.54.56.png

PRODIS Antidopinghandbok (PDF)

För dig som vill ha mer information om hur man arbetar mot doping inom nätverket PRODIS. Här hittar du även bra information om hur man kan identifiera missbruk.

PRODIS Informationsmaterial

Här hittar du bra länkar till bland annat Folkhälsomyndighetens broschyrer för antidoping, rapporter, vetenskapliga artiklar och PRODIS egna presentationer.

För att tipsa Polisen om misstanke ringer du 114 14.

Polisen har tillåtelse att testa personer på Massive Performance AB.