KONTAKTA OSS

Använd formuläret till höger för att nå oss på mailen. Vi återkommer så fort vi kan!

Du kan även besöka eller ringa oss på öppettider;

Massive Performance AB
Södergatan 7G
275 31 Sjöbo

0416 - 73 00 33

Vill du maila oss från din egen mailklient nås vi enklast på nedanstående mail;

info@massiveperformance.se

PT, Massage och Behandlingar

För frågor om Personlig Träning, 3D-Träning, Behandlingar och för att boka konsultationer kan du kontakta Jenny eller Isa direkt via mail;

jenny@massiveperformance.se

isa@massiveperformance.se

Södergatan 7G
275 31, Sjöbo

0416730033

Massive Performance är en träningsanläggning i världsklass för dig som vill förbättra din hälsa! Här stärker vi både insidan och utsidan. Vi erbjuder personlig träning, 3D-träning, gruppträning, styrketräning, TRX samt utrustning från Eleiko och Hammer Strength. Vi säljer även kosttillskott från Tyngre och träningskläder.

2016-11-18 17.07.04-1 massive performance cirkelträning glada lars persson kristin skoog ira jeanette johansson patrick nielsen kul gräs turf träning.jpg

Nyheter

Särskilda regler för barn på Massive

Isa Olsson

SÄRSKILDA REGLER GÄLLER ALLTID FÖR BARN UTAN EGET TRÄNINGSKORT PÅ GYMMET

Massive är en lekplats för vuxna och inte för barn, men eftersom vi regelbundet får lite problem med stök i lokalen mellan varven så kommer här en liten påminnelse om vad du som förälder behöver tänka på när du tar med barnen på gymmet;

 1. Barn under 10 år SKA alltid vistas i barnrummet under ditt träningspass. Du som förälder ansvarar för att ditt/dina barn stannar i barnrummet. Detta gäller ALLA tider på dygnet, inte bara under bemannade tider.
 2. Om ditt barn inte vill stanna i barnrummet så är den enklastelösningen att ta med sig utrustningen man behöver in i barnrummet och träna där.
 3. Barn får inte klättra på eller leka med utrustningen - det är tunga grejer med hög klämrisk. Föräldrar ansvarar för eventuella skador som uppstår på utrustning och barn.
 4. Små barn i barnvagn kan tas med in i gymmet och vara nära dig under hela passet, förutsatt att de sover eller är lugna. Annars hänvisar vi till barnrummet. Blöjbyten sker i barnrummet eller i omklädningsrum, inte ute i lokalen av hänsyn till andra tränande.
 5. Vid personlig träning kan ditt barn delta i ditt pass, dock ej springa runt fritt i lokalen.
 6. Barn mellan 10 och 14 år kan träna i målsmans sällskap med juniorkort. Från året man fyller 15 kan man träna själv med egen tagg.

För oss är det väldigt viktigt att tänka på säkerheten i gymmet. En olycka händer snabbt och eftersom de mindre barnen inte är medlemmar hos oss så täcks de inte heller utav vår försäkring. Barn tas alltid med på egen risk.

För allas trevnad undviker vi springande och allmänt stök i lokalen.

Den här lekplatsen är främst till för vuxna! :)

Nytt om uppsägningar

Isa Olsson

NYTT OM UPPSÄGNING

Som ett steg i vår administrativa utveckling har vi som sagt hittat en del rutiner som inte fungerat optimalt under en tid. För att verkligen minimera den mänskliga faktorns inblandning i eventuella missförstånd så har vi nu förtydligat vad som gäller när man säger upp sitt träningskort.

Vid uppsägning så behöver man numera komma till receptionen och fylla i en särskild uppsägningsblankett. När du och Massives receptionist båda har undertecknat denna blankett kopieras den och vi får vars ett likalydande exemplar av uppsägningen. Först när detta är genomfört räknas uppsägningen som genomförd.

Friskvårdsavtal med Ystad kommun i hamn!

Isa Olsson

Nu har vi slutit friskvårdsavtal med Ystad kommun! Detta innebär att du som arbetar inom Ystads kommun får 2 kostnadsfria träningstillfällen per vecka på Massive Performance under receptionens öppettider.

Är man riktigt träningssugen finns det även möjlighet att betala 150 kr per månad, då har man möjlighet att träna hur många dagar som helst! Vill man träna utanför rceptionens öppettider kan man låna en tagg av oss – depositionsavgiften blir då 50 kr.

För att nyttja detta hos oss behöver du vända dig till din arbetsgivare. Denne utfärdar en ”förbindelsehandling för utkvittering av träningskort för friskvård” som du tar med till oss så fixar vi resten!

Vi ses på gymmet!

10 sista minuten-klappar som passar alla!

Isa Olsson

Tillhör du skaran som inte börjat köpa julklappar ännu? Då blir det desto enklare att snabbt klara av årets alla julklappar hos oss! Vi har något som passar de flesta, oavsett om man är intresserad av träning, mat, avslappning eller vill ha hjälp att utvecklas!

1. Ett månadskort inklusive tagg, 349kr (ord pris 638kr)

Låt dina nära och kära få testa på gymmet och alla pass i lugn och ro innan de behöver bestämma sig för om de vill fortsätta träna hos oss eller inte. Taggen ingår och din vän kan träna mellan kl 04.30-23.00. Om det behövs lite guidning så kan man givetvis få ett kostnadsfritt intro som bokas med Fredrik via receptionen.

2. Nyårslöftet, 399kr

Behöver din vän lite extra hjälp att komma igång? Då kanske det kan vara en idé att kicka igång 2017 med stil! Nyårslöftet 2017 är en tävling som genomförs i lag (upp till fyra personer i varje lag) där man på flera olika sätt kan spela sig till vinster! Det som ingår är en kostföreläsning, 8 pass med instruktör och en sluten facebookgrupp för alla deltagare där man kan ställa frågor, hålla sig motiverad och dela sina framsteg! Deltagarna kommer under hela tiden ha stöd från tre perosonliga tränare. Vår förhoppning med Nyårslöftet är att samtliga deltagare blir så pass motiverade att de sedan tycker det är lätt att fortsätta på egen hand. Läs mer om Nyårslöftet 2017 här.

3. Foodbox 10-kort, 540kr

Jobbigt att komma ihåg matlådan varje dag? Foodbox är en serie frysta maträtter som är speciellt utvecklade för att säljas på gym och träningsanläggningar till personer som vill äta nyttig mat, men utan krångel! När man köper ett 10-kort så kan man antingen hämta ut alla på en gång (om man har plats i frysen), eller hämta ut några i taget och därefter kryssa för hur många man tagit. Med Foodbox är det lätt att hålla reda på hur många kalorier man äter, så det passar därför extra bra om man försöker gå ner i vikt. Här hittar du alla rätterna.

4. Helkroppsmassage 410kr, (ord. pris 550kr)

Vår receptionist Cecilia Forsgren utbildade sig till massör tidigare i december och kommer lärlingsmassera fram till 28/2. Tills dess erbjuder vi ca 20% rabatt på hennes behandlingar. Detta passar för personer som behöver slappna av, stressa ner och bara chilla litegrann! Välgörande för både kropp och själ.

5. Styrkelyfts- och tyngdlyftningsworkshop, 999kr (eller välj en för 599kr)

Är din vän ett stort fan av styrkelyft eller tyngdlyftning? Eller kanske har han eller hon svårt att bestämma sig för vilket som passar bäst? Då är det perfekt att boka in din vän på vår Styrkelyfts- och Tyngdlyftningsworkshop tillsammans med Lance Goyke och Tony Guiliano från IFAST i Indianapolis! Läs mer om workshopen här.

6. Årskort i julklapp, 2999kr

För dig som vill ge bort en julklapp som får hjärtat att klappa lite extra passar Årskortet naturligtvis perfekt! Detta gäller när du köper ett presentkort med årskort. Årskortet innefattar förutom gymträning alla våra schemalagda pass, introduktioner, fri konsultation med personlig tränare och tillgång till vår facebookgrupp.

7. Triggerpunktsmassage, sportmassage eller akupunktur, 350kr

David Härsteds tar hand om ömma och smärtande kroppar som behöver lite extra omvårdnad. Behandlingen tar ca 30 minuter och riktas till det område där din vän upplever störst obehag. Vanliga behandlingar kan exempelvis vara höft/rumpa för ischiasproblematik, nacke/axlar, rygg eller underarmar/armbåge.

8. Proteinpaketet - vassle, kasein, BCAA, 559kr

Detta är ett komplett proteinpaket för den som vill lägga om kosten för att få bättre resultat av träningen! Fungerar givetvis även för den redan inbitne. Smaker kan bytas ut om din vän inte är nöjd med ditt val (sålänge du har kvar kvittot och förpackningarna är obrutna).

Vassle är protein som snabbt går ut i blodet, och kan nästan jämföras med snabba kolhydrater. Kroppen får snabbt byggstenar som förhindrar att musklerna bryts ner efter ett träningspass. Passar bäst efter ditt träningspass.

Kasein är ett protein som verkar lite långsammare i kroppen, tänk som komplexa kolhydrater. Detta passar kanonbra till exempel vid frukost för att hålla sig mätt längre, eller innan sänggående så att kroppen har gott om byggstenar under natten. En bonus är att om man blir sötsugen så brukar det hjälpa att sippa lite på en god proteindrink! Både vassle och kasein kan blandas med antingen mjölk eller vatten. Man kan även mixa nyttiga smoothies på dem med frukt och bär.

BCAA är förgrenade aminosyror, alltså det protein som snabbast hittar ut till cellerna. Detta brukar främst användas under träning, men passar också bra under annan ansträngning (ex trädgårdsarbete, skottning etc). Särskilt när man blir lite äldre så behövs de förgrenade aminosyrorna, och kan bidra till en ökad känsla av energi.

9. Personlig träning 10h, 4499kr

1/1 2017 höjer vi lägsta-priset på personlig träning till 550kr. Fram till den 31/12 har du möjlighet att köpa 10 timmar för bara 4499kr (10% rabatt på ordinarie pris). Gäller personlig träning/behandling med Jenny Svensson (nyexaminerad Certified Movement Specialist!) och personlig träning med David Härstedt. Kan utnyttjas som 10 hela timmar eller 20 st PT Express á 30 min. Kan även kombineras med årskort, och kostar då 7495kr.

10. Styrkelyftsbälte, 699kr

Kraftigt styrkebälte med snabbspänne! Bältet är utrustat med ett smidigt snabbspänne som gör det enkelt att ta på och av. Snabbspännet monteras enkelt med två skruv för önskad längd. Powerlifting Lever Belt är robust och lämpar sig för såväl vanlig styrketräning som styrkelyft. Bältet är 1 cm tjockt och tillverkat i flera lager av högkvalitativt Buffalo skin. Bredden är densamma runt om och ger därför ett väldigt bra stöd för ryggen vid tunga lyft.

Du kan även köpa en julklapp till dig själv, genom att teckna ett årskort på autogiro till dig själv och inte börja betala förrän 28/2! Gäller endast fram till 24/12. Du som fortfarande har bindningstid kvar på ditt träningskort kan ändå teckna erbjudandet - då förlängs din bindningstid med 12 månader, och de två fria månaderna läggs mellan dina avtal.

Välkomna till Massive Performance!

Redo för förändring? - Nyårslöftet 2017!

Isa Olsson

Ta chansen att ta med dina familjemedlemmar, arbetskamrater eller vänner till en rolig och givande förändring under våren 2017!

Visst är det härligt med jul, nyår och lite ledighet! Men när vardagen kommer åter kan det vara skönt att komma tillbaka till rutiner och kanske göra en förändring av livsstil i form av mer eller ändrad träning, förbättrade rutiner för kost, minskad stress/oro, mer sömn och annat som kan bidra till ett friskare och gladare liv!

Därför vill vi på Massive nu hjälpa er igång efter helgerna! Vi sitter och filar på en spännande grupptävling, där du kan anmäla antingen ett helt lag (upp till fyra personer) eller anmäla dig själv. För att det ska bli av behöver vi minst tolv personer som är med och tävlar! Det passar perfekt om ni är flera familjemedlemmar, arbetskamrater eller bara vänner som vill peppa varandra till en rolig och givande förändring. Som pricken över i kan du även ge bort en plats i julklapp till någon du tycker om!

Vi kommer tillsammans att ta reda på vilket det största hindret för att genomföra den önskade förändringen är. Därifrån jobbar vi tillsammans med att inspirera varandra genom träning i gruppformat och med tips och pepp genom en egen facebookgrupp! Målet är att ni verkligen ska komma över tröskeln och kunna skapa riktigt bra, nya rutiner som hjälper er att må bättre. Och vad passar bättre än att tävla om bra priser, som fria träningskort, personlig träning och massage?

Planerad start för tävlingen är 17/1, men redan den 10/1 kommer ni få ett formulär att fylla i så att vi kan göra grupperna så bra och effektiva som möjligt! Vi kommer att träffas under åtta veckor på tisdagar kl 18.30-19.30 (sista träffen är i vecka 10), och under hela tiden har ni stöd av Jenny Svensson, David Härstedt och Isa Olsson genom en privat facebookgrupp. Första tillfället så ses vi först för träning och därefter pratar vi lite om hälsa, kost, livsstil och förändring under totalt ca 2 timmar. Kostnaden för hela kalaset är 399kr för medlemmar och 699kr för icke medlemmar (här ingår tagg och två månaders fri träning). Avgiften betalas innan 10/1 2017.

Anmälan till Nyårslöftet 2017 ÄR STÄNGD!

Få ett försprång! Upp till 20% rabatt på Personlig Träning!

Isa Olsson

Har du funderat på Personlig Träning?

Nu har du chansen att ge bort, testa på eller fortsätta till bättre pris än någonsin!

Inför prishöjningen 2017 är det sista chansen att "fynda" ditt PT-paket på riktigt. Beställ ditt paket mellan 25/11-28/11 så kan du få hela 20% rabatt på ditt köp! Erbjudandet har särskilda villkor;

 • För att utnyttja erbjudandet tar du kontakt med oss på antingen jenny@massiveperformance.se, david@massiveperformance.se, info@massiveperformance.se eller i receptionen.
 • Du kan inte betala ett påbörjat paket med detta erbjudandet - gäller endast nya paket, med start tidigast vecka 50 eller så snart vi har erhållit din betalning.
 • Du behöver veta vilket av våra paket du vill boka (se alternativ nedan).
 • Du behöver inte vara medlem på gymmet.
 • Giltighetstiden för ditt paket är generellt två veckor per bokad timme (så 10 timmar ger 20 veckor osv) från ditt första pass med oss. Om du har omständigheter som gör att det inte funkar för dig så prata med oss innan du bokar! Ex om du vill starta ditt paket senare eller behöver göra uppehåll.
 • Du kan välja om du vill betala ditt paket i receptionen eller via faktura (15 dagar).
 • Tillgängliga tränare för det aktuella erbjudandet är Jenny Svensson och David Härstedt, erbjudandet gäller Personlig Träning, 3D och lättare behandling - inte massage eller akupunktur.
Paket Ordinarie Pris Rabatterat Pris 25/11-28/11
4 timmar 2400 kr 2280 kr - 5% rabatt
6 timmar 3300 kr 2970 kr - 10% rabatt
10 timmar 5000 kr 4250 kr - 15% rabatt
20 timmar 10000 kr 8000 kr - 20% rabatt

Välkomna in och träffa David Härstedt på hans första dag,
söndag 27/11 när vi har julskyltning!

Julskyltning 2016, 27/11 kl 09.00 - 13.00

Isa Olsson

På söndag 27/11 är ni välkomna på Julskyltning hos oss! Vi kommer ha lite provsmakning av produkter, erbjudanden för personlig träning och så får ni träffa vår nya massör/akupunkturist och personlige tränare David Härstedt!

Vi har öppet mellan kl 09.00 och 13.00. Öppet Hus för icke-medlemmar som vill testa på gymmet!

David kommer att börja främst med massage och akupunktur, därefter så kommer han gradvis öka sin tjänstegrad och ta klienter för personlig träning under 2017. 

Vi ses på söndag!

Skriv ut dina kvitton hemifrån

Isa Olsson

Många av våra kunder behöver kvitton på sina träningskort, antingen för att få sitt friskvårdsbidrag eller till bokföringen. Tillhör du en av dem? Då kan du hitta och skriva ut alla dina kvitton (oavsett om du betalt med autogiro eller direkt i receptionen). Allt du behöver är din dator, och en skrivare om du inte kan maila in kvittot direkt till din arbetsgivare.

 1. Öppna din webläsare och gå in på https://massiveperformanceab.gymsystem.se/
 2. Välj "Gå till medlemssidan"
 3. Tryck på "Logga in" i vänsterkanten och logga in med de uppgifter du tidigare fått på mailen (alt tryck på "Glömt lösenord")
 4. Gå till "Personlig sida"
 5. Scrolla ner till "Betalningar"
 6. Tryck på hämta kvitto på höger sida (såhär ser kolumnerna ut; Produkt / Betaldatum / Belopp / Kvitto)

Voila! Kvittot laddas ner till din dator och kan mailas eller skrivas ut direkt. I det fall ditt personnummer inte var registrerat på ditt konto när du köpte ditt träningskort, så fattas detta på kvittot. För att då få ett kvitto med rätt uppgifter, kontakta oss på info@massiveperformance.se.

Vi söker nya medarbetare!

Isa Olsson

Är du ansvarsfull, serviceinriktad och träningsintresserad? Då kan du passa in hos oss på Massive Performance! Vi letar efter en person som är öppenhjärlig, öppensinnad och som har ett genuint intresse av att hjälpa människor. Ett plus är tidigare erfarenhet av kundservice och sälj.

Vi som jobbar på Massive är ett glatt gäng med stora hjärtan och öppet sinne, så för oss är det viktigt att du vågar vara dig själv och inte är rädd för att bidra till vår unika community.

SÖK TJÄNSTEN HÄR! :)